CANLI| İstanbulspor - Gaziantep FK Maçını Canlı İzle (Maç Linki)

Ali Bozkurt
09.01.2023 - 16:32 | Son Güncellenme: 09.01.2023 - 21:55

İstanbulspor, Spor Toto Süper Lig'in 18'inci haftasında kendi sahasında Gaziantep FK'ı konuk ediyor. Maç hangi kanalda, canlı yayın ve maç linki gibi detaylar...

CANLI| İstanbulspor - Gaziantep FK Maçını Canlı İzle (Maç Linki)

AJANSSPOR HABER

Süper Lig 18. haftasında  İstanbulspor  ile Gaziantep FK'ı karşı karşıya geliyor. Zorlu karşılaşma hangi kanalda ve maç linki gibi merakların yanı sıra ilk 11'ler merak ediliyor. İşte İstanbulspor - Gaziantep FK maçının canlı yayını ve tüm detaylar...

İstanbulspor Gaziantep FK maçı ne zaman ve hangi kanalda?

İstanbulspor Gaziantep FK maçı bu akşam saat 20:00'da başlayacak. Mücadele beIN Sports 2 kanalından canlı olarak yayınlanacak.

İstanbulspor - Gaziantep FK maçını canlı takip et

İstanbulspor ile Gaziantep FK arasında oynanacak olan zorlu karşılaşmayı AJANSSPOR MAÇ MERKEZİ sekmesinden canlı olarak takip edebilirsiniz.

İstanbulspor'da kimler eksik?

İstanbulspor'da Gaziantep FK maçında Eduart Rroca sarı kart cezası nedeniyle forma giyemeyecek. 

Gaziantep FK'da eksikler kimler?

İstanbulspor deplasmanına konuk olacak olan Gaziantep FK'da Abdülkadir Parmak'ın sakatlığı bulunurken, Alexandru Maxim ile Lazar Markovic de sarı kart cezalısı.

Süper Lig'de ilk defa

İstanbulspor ile Gaziantep FK, bu zamana kadar aralarında oynanan 10 resmi maçta karşı karşıya geldi. İki ekip bu karşılaşmaların tamamı TFF 1. Lig'de oynadı. Geride kalan 10 maçta İstanbulspor 5, Gaziantep FK ise 2 galibiyet elde etti. 3 karşılaşmada taraflar birbirlerine üstünlük sağlayamadı.

Süper Lig güncel puan durumu

Senin için hazırladığımız haberler