İstanbulspor - Kayserispor Maçının Canlı Yayın Bilgisi ve Maç Linki

Akın Ungan
29.01.2023 - 10:21 | Son Güncellenme: 29.01.2023 - 10:27

Süper Lig'de İstanbulspor ile Kayserispor karşılaşıyor. Tarih ve saat bilgisi ile İstanbulspor - Kayserispor maçının canlı izle linki haberimizde. Detaylar...

İstanbulspor - Kayserispor Maçının Canlı Yayın Bilgisi ve Maç Linki

AJANSSPOR HABER

Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında İstanbulspor ile Kayserispor karşı karşıya geliyor. Kayserispor, düşme hattında bulunan İstanbulspor deplasmanında 3 puan hedefliyor.

İstanbulspor - Kayserispor maçının tarih ve saati

İstanbulspor ile Kayserispor arasındaki Süper Lig maçı 29 Ocak 2023 Pazar günü, saat 13.30'da başlayacak. Karşılaşma, Necmi Kadıoğlu Stadyumu'nda oynanacak.

İstanbulspor - Kayserispor maçını canlı yayınlayacak kanal

İstanbulspor - Kayserispor maçı beIN SPORTS 1 kanalından canlı olarak yayınlanacak. Mücadeleyi AJANSSPOR MAÇ MERKEZİ'nden canlı olarak takip edebilirsiniz.

İstanbulspor'un Süper Lig'deki durumu

İstanbulspor, Süper Lig'de kötü bir dönemden geçiyor. 19 lig maçında 4 galibiyet, 3 beraberlik ve 12 mağlubiyet alan takım, 15 puan ile 18. sırada yer aldı.

Kayserispor'un Süper Lig'deki performansı

Kayserispor, Süper Lig'de 19 maça çıktı. 8 galibiyet, 2 beraberlik ve 9 mağlubiyet alan Kayserispor, topladığı 26 puan ile ligin 8. sırasında yer aldı.

Bein Sports'u izlemenin yolu

Bein Connect ile TOD TV birleşti. Bilgisayarınızdan www.todtv.com.tr adresine girerek 100'den fazla TV kanalını izleyebilir, ayrıca 1000'lerce içeriğe, dilediğiniz yerden erişip, dilediğiniz kadar izleyebilirsiniz. Canlı kanallarda yayını durdurabilir, isterseniz 12 saat geriye gidebilirsiniz.

Senin için hazırladığımız haberler