CANLI| Kayserispor - Beşiktaş Maçını Canlı İzle (Maç Linki)

Ali Bozkurt
22.01.2023 - 15:16 | Son Güncellenme: 22.01.2023 - 18:03

Süper Lig 20. haftasında Kayserispor kendi sahasında Beşiktaş'ı konuk ediyor. Zorlu karşılaşma canlı yayın, maç linki ve hangi kanalda gibi detaylar haberde.

CANLI| Kayserispor - Beşiktaş Maçını Canlı İzle (Maç Linki)

AJANSSPOR HABER

Süper Lig'de 20. hafta heyecanı sürüyor. Bugün Beşiktaş deplasmanda Kayserispor'un konuğu olacak. Şenol Güneş'in zorlu karşılaşmada ilk 11'i belli oldu. Yeni transfer Aboubakar ise karşılaşmaya yedeklerde başlıyor. Zorlu karşılaşma canlı yayın ve detayları haberde.

CANLI ANLATIM

Maç sona erdi. Beşiktaş, Kayserispor deplasmanında 2-0 kazandı.

KIRMIZI KART | 90+4' Rosier, hakemle girdiği diyaloğun ardından kırmızı kart gördü. Beşiktaş kalan dakikaları 10 kişi oynayacak.

88' Sol çaprazda topla buluşan Emrah Başsan, sol ayağıyla sert vurdu. Top, kaleci Mert'in kucağına geldi.

85' Kayserispor farkı 1'e indirecek gole çok yaklaştı. Sol kanattan yapılan atak Beşiktaş ceza sahasında karambol yarattı. Topu önünde bulan Kolovetsios gelişine vurdu. Altıpasın içinde şutunu çeken Kolovetsios, topu üstten auta attı.

80' Gökhan Sazdağı, orta alanda topu kaptı. Sol çaprazdan kaleye yaklaşan Gökhan, uzaktan kaleyi denedi. Top farklı şekilde dışarı gitti.

71' Ceza sahası önünde topla buluşan Mensah, önünü boşaltıp kaleyi denedi. Top üstten auta çıktı.

69' Beşiktaş'ın yeni transferi Vincent Aboubakar, Cenk Tosun'un yerine oyuna girdi. Dele Alli ise Muleka'nın yerine girdi.

68' Emrah Başsan'ın uzaktan sert şutu, yandan auta gitti.

66' Redmond, ceza sahası sağ çaprazına kadar sürüklediği topu, sağ kanattaki Muleka'ya verdi. Muleka arka direğe doğru ortaladı. Arka direkte boş pozisyonda bulunan Cenk Tosun, topa istediği gibi vuramadı. Top az farkla dışarı gitti. 

60' Redmond'ın ortasını Salih Uçan ceza sahası sağ çaprazdan içeriye çevirmek istedi, savunma ayak koydu.

DİREK | 48' Sol taraftan Masuaku'nun yaptığı orta, kaleye yöneldi. Kayserispor kalesinde tehlike yaratan pozisyonda top, direkten geri geldi.

46' İkinci yarı başladı.

İlk yarı sona erdi. Kayserispor 0-2 Beşiktaş

45+7' Onur Bulut, sol taraftan etkili bir orta yaptı. Penaltı noktası ile altı pas arasında boş pozisyonda yükselen Kemen'in kafa vuruşu yandan auta gitti.

45+1' Masuaku, ceza sahası sol çaprazda sıfıra kadar inerek içeri çevirdi. Muleka altı pasın içinde topu boş kaleye gönderemedi. Sonrasında yardımcı hakem ofsayt bayrağını kaldırdı.

45' Maçın ilk yarısına en az 7 dakika ilave edildi

45' Kemen'in uzaktan sert şutu, yandan az farkla auta gitti.

GOL | 42' Beşiktaş Salih Uçan ile farkı 2'ye çıkardı. Ceza sahası solunda topla buluşan Redmond, zor pozisyonda ortaladı. Savunma, topu uzaklaştıramadı. Ceza sahası önüne seken topu kontrol eden Salih Uçan, topu ağlara gönderdi. Kayserispor cephesi, Salih ile girdiği mücadelede yerde kalan Mane için uzun süre itiraz etti. Pozisyon VAR'da kontrol edildi ve gol geçerli sayıldı.

41' Beşiktaş, 2. gole çok yaklaştı. Sol taraftan yapılan orta, Cenk'in kafa vuruşu ile arka direğe sekti. Tayfur'un sert şutunu Hosseini çizgiden çıkardı.

37' Mane ile Kayserispor beraberliğe yaklaştı. Ceza sahası sol çaprazında topu kontrol eden Mane, aşırtma bir plase denedi. Son anda Mert Gönok topu çelmeyi başardı.

36' Sol taraftan gelişen Kayserispor atağında yapılan ortaya Gökhan Sazdağı, röveşata vurdu. Top az farkla dışarı gitti. 

28' Cardoso, ceza sahası sağ çaprazından kaleye vurdu. Kaleci Mert Günok, üstüne gelen topta hata yapmadı.

26' Beşiktaş 2. gole çok yaklaştı. Ceza yayı önünde topla buluşan Redmond, sol taraftan atağa destek olan Masuaku'yu gördü. Masuaku, sol çaprazdan sert vurdu. Top az farkla dışarı gitti.

16' Kayserispor'da Mensah, ceza sahası sağ çaprazında sıfıra inerek içeriye çevirdi. Savunmadan seken topu kaleci Mert kontrol etti.

11' Cenk Tosun, ceza sahası sağ çaprazda dar açıdan kaleye vurdu, top yan ağlarla kaldı. Pozisyon sonuçlanınca yardımcı hakem ofsayt bayrağını kaldırdı.

7' Redmond'un pasında topla sol kanatta buluşan Masuaku yerden ortaladı. Altı pasta Muleka'nın dokunuşu kalecide kaldı.

GOL | 2' Campanharo'dan seken topu kontrol eden Redmond kaleyi karşıdan gören bölgede hareketlendi. Topu sağına alan yıldız oyuncu, ayak içiyle düzgün bir vuruş yaptı. Top, kalecinin solundan tam köşeye gitti ve ağlarla buluştu. Redmond, Beşiktaş forması ile ilk golünü attı.

1' Kayserispor savunması 20. saniyede hata yaptı. Kaleciye geri pas kaleye yöneldi. Kaleci son anda topa yetişti.

1' Maç başladı

İlk 11'ler

Kayserispor: Cenk, Onur, Kolovetsios, Hosseini, Carole, Kemen, Cardoso, Mensah, Campanharo, Mane, Gökhan    

Beşiktaş: Mert, Rosier, Tayyip, Saiss, Masuaku, Salih, Tayfur, Gedson, Redmond, Muleka, Cenk Tosun

İlgini Çekebilir
Kara Kartal uçuş modunda
Habere Git

Kayserispor - Beşiktaş 44. maçında

Beşiktaş ile Kayserispor, Süper Lig'de 43 karşılaşmada karşı karşıya geldiler. Bugün oynanacak maç ile 44. randevuya çıkmış olacaklar.  Geride kalan 43 maçın 25'ini Beşiktaş kazanırken, 10'undan Kayseri galip ayrıldı, 8 maç berabere bitti. Beşiktaş, ligde Kayseri ile oynadığı son 5 müsabakayı kazandı.

Maçın hakemi belli oldu

Mücadeleyi hakem Mete Kalkavan yönetecek. Mücadele beIN Sports'tan naklen ekranlara gelecek.

Kayserispor-Beşiktaş maçının VAR Hakemi belli oldu

Süper Lig'in 20. haftasında oynanacak Kayserispor-Beşiktaş maçının VAR Hakemi Alper Ulusoy oldu.

Süper Lig güncel puan durumu

Senin için hazırladığımız haberler