CANLI | Konyaspor- Beşiktaş Maçını Canlı İzle (Maç Linki)

Ali Bozkurt
14.01.2023 - 13:22 | Son Güncellenme: 14.01.2023 - 17:59

Süper Lig 19. haftasında Konyaspor kendi sahasında Beşiktaş'ı konuk ediyor. Maç hangi kanalda, canlı yayın ve maç linki gibi detaylar haberimizde.

CANLI | Konyaspor- Beşiktaş Maçını Canlı İzle (Maç Linki)

AJANSSPOR HABER

Süper Lig 19. haftasında Beşiktaş, deplasmanda Konyaspor ile karşı karşıya geliyor. Zorlu karşılaşmada Siyah-Beyazlılar, 3 puan alarak zirvede tutunmak isterken Konyaspor ise üst sıralarla puan farkını azaltmak için galibiyet ile ayrılmak istiyor. Zorlu karşılaşma ne zaman ve hangi kanalda olacak? İşte merak edilenler...

CANLI ANLATIM

90+5' Beşiktaş, Josef de Souza'nın attığı golle Konyaspor deplasmanında 2-1 öne geçti.

89' Beşiktaş Jackson Muleka ile gole yaklaştı ancak vuruşunda top savunmaya çarptı sonrasında ise kaleci Erhan Erentürk topun sahibi oldu.

88' Konyaspor'da Endri Çekici ceza sahası dışından sert şut çekti kaleci Mert Günok aynı güzellikle çıkardı.

87' Konyaspor'da Soner Dikmen2in ceza sahası içinden yaptığı kafa vuruşunda kaleci Mert Günok gole izin vermedi.

86' Beşiktaş'ta Gedson Fernandes'in ceza sahası içinden çektiği şut üstten auta gitti.

80' Konyaspor, Zymer Bytyqi ile gole yaklaştı ancak çektiği şut Tayfur Bingöl'e çarptı.

68' Beşiktaş'ta Masuaku yaptığı faul sonrası sarı kart gördü. 

67' Beşiktaş aradığı golü sonunda buldu. Gedson Fernandes, ceza sahası içinde Cenk Tosun'a şık topuk ile şık bir pas verdi. Tecrübeli golcü oyuncu da şık bir vuruş yaparak topu filelere gönderdi 1-1.

63' Konyaspor'da kazanılan serbest sonrası topun başına gelen Zymer Bytyqi'nin vuruşunda top üst direğe çarptı ve auta gitti.

57' Konyaspor bir kez daha gole yaklaştı. Ceza sahası içinde müsait durumda yer alan Mame Diouf'un kötü bir kafa vuruşu yapınca yeşil-beyazlı takım net bir golden oldu.

54' Welinton'un ceza sahası dışından çektiği sert şut direğin hemen yanından dışarı çıktı.

46' Beşiktaş 2. yarıya hızlı başladı. Muleka'nın ceza sahası içine girerken düşürülmesiyle topla buluşan Gedson Fernandes, müsait durumda şutunu çekti ancak top yandan auta gitti.

İKİNCİ YARI BAŞLADI

İLK YARI SONA ERDİ

47' Konyaspor 2. gole yaklaştı. Beşiktaş savunma arkasına sarkan Zymer Bytyqi, kaleci Mert Günok ile karşı karşıya kaldı ancak çektiği şut yandan auta gitti.

29' Beşiktaş'ta Gedson Fernandes, ceza sahası içine girerken yerde kaldı hame faul verdi. Konyaspor'da Adil Demirbağ yaptığı faul sonrası sarı kart gördü.

25' Karşılaşmanın 25. dakikasında Beşiktaş gole yaklaştı. Gedson Fernandes ceza sahası içine girer girmez vurdu kaleci Erhan Erentürk kurtardı, kaleciden dönen topu Cenk Tosun tamamlayamadı.

1' Konyaspor maçın hemen başında 1-0 öne geçti. Beşiktaş'ta Rosier, geri pas attı ancak kaleci Mert Günok topu ayağının altından kaçırdı ve Yeşil-beyazlı takım 1-0 öne geçti. 

Maç başladı

Konyaspor- Beşiktaş 11'leri

  • Konyaspor: Erhan, Ahmet Oğuz, Adil, Calvo, Guilherme, Amir, Paz, Michalak, Muhammed Demir, Bytyqi, Diouf
  • Beşiktaş: Mert, Masuaku, Welinton, Talha, Rosier, Josef, Saiss, Redmond, Gedson, Muleka, Cenk.

Konyaspor-Beşiktaş maçının hakemi kim?

 Konyaspor-Beşiktaş arasında oynanacak olan müsabakayı hakem Abdulkadir Bitigen yönetecek. Bitigen’in yardımcılıklarını Ceyhun Sesigüzel ve İbrahim Çalar Uyarcan yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi Ümit Öztürk olacak.

44. randevu

Beşiktaş, Konyaspor ile Süper Lig’de daha önce 43 kez karşı karşıya geldi. Beşiktaş bu maçlarda 23, Konyaspor ise 8 kez galibiyet alabildi. 12 mücadele ise beraberlik ile sonuçlandı.  Beşiktaş, 77 kez rakip fileleri havalandırırken, Konyaspor da 39 gol ile karşılık verdi.

Konyaspor- Beşiktaş canlı takip et

Süper Lig ekiplerinden Konyaspor- Beşiktaş karşı karşıya geliyor. Zorlu karşılaşmayayı AJANSSPOR MAÇ MERKEZİ sekmesinden canlı olarak takip edebilirsiniz.

Beşiktaş'ta kimler eksik?

Rachid Ghezzal ve Josef De Souza sakatlıkları nedeniyle kadroda yer almıyor. Salih Uçan ise kart cezalısı olduğu için Konyaspor maçında forma giyemeyecek. 

Konyaspor - Beşiktaş karşılaşmasının VAR'ı Serkan Tokat oldu

Konyaspor - Beşiktaş karşılaşmasının VAR hakemi de belli oldu.Karşılaşmada VAR'da Serkan Tokat görev alacak. AVAR’da ise Alper Ulusoy ile Mustafa Emre Eyisoy görev alacak.

Senin için hazırladığımız haberler