Medipol Başakşehir - Beşiktaş Maçının Canlı Yayın Bilgisi ve Maç Linki

Akın Ungan
12.03.2023 - 16:18 | Son Güncellenme: 12.03.2023 - 21:07

Süper Lig'de Medipol Başakşehir ile Beşiktaş karşılaşıyor. Tarih ve saat bilgisi ile Medipol Başakşehir - Beşiktaş maçının canlı izle linki haberimizde.

Medipol Başakşehir - Beşiktaş Maçının Canlı Yayın Bilgisi ve Maç Linki

AJANSSPOR HABER

Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasında Medipol Başakşehir ile Beşiktaş karşı karşıya geliyor. Şampiyonluk yarışını yakından takip eden Beşiktaş, Başakşehir deplasmanında kazanarak yoluna devam etmek istiyor.

İlk 11'ler

  • Başakşehir: Volkan Babacan, Şener, Duarte, Touba, Lima, Biglia, Aleksic, Deniz Türüç, Januzaj, Szysz, Figueiredo.
  • Beşiktaş: Mert Günok, Onur, Tayyip, Colley, Masuaku, Gedson, Salih, Redmond, Amir, Cenk, Aboubakar.

Medipol Başakşehir - Beşiktaş maçının tarih ve saati

Medipol Başakşehir ile Beşiktaş arasındaki Süper Lig maçı 12 Mart 2023 Pazar günü, saat 19.00'da başlayacak. Karşılaşma, Başakşehir Fatih Terim Stadyumu'nda oynanacak.

Medipol Başakşehir - Beşiktaş maçını canlı yayınlayacak kanal

Medipol Başakşehir - Beşiktaş maçı beIN SPORTS 1 kanalından canlı olarak yayınlanacak. Mücadeleyi AJANSSPOR MAÇ MERKEZİ'nden canlı olarak takip edebilirsiniz.

Maç şifresiz yayınlanacak

Depremzedelere destek amacıyla futbol dünyası tarafından oluşturulan Omuz Omuza kampanyası 1 Mart Çarşamba akşamı tüm spor kanallarının ortak yayınıyla başlamıştı. Yayına canlı olarak bağlanan Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Süper Lig'de 2 haftanın şifresiz yayınlayacağını açıkladı.

Bein Sports'u izlemenin yolu

Bein Connect ile TOD TV birleşti. Bilgisayarınızdan www.todtv.com.tr adresine girerek 100'den fazla TV kanalını izleyebilir, ayrıca 1000'lerce içeriğe, dilediğiniz yerden erişip, dilediğiniz kadar izleyebilirsiniz. Canlı kanallarda yayını durdurabilir, isterseniz 12 saat geriye gidebilirsiniz.

Beşiktaş'ın eksikleri

Siyah-Beyazlı ekipte Welinton Souza bugün Medipol Başakşehir’le oynanacak karşılaşmada görev yapamayacak. MKE Ankaragücü maçının uzatma dakikalarında sarı kart görerek cezalı duruma düşen Brezilyalı stoper, bu sezon Kasımpaşa, İstanbulspor ve Demir Grup Sivasspor maçlarında da sarı kart görmüştü.

Başakşehir'in eksikleri

Medipol Başakşehir'de sakatlığı bulunan Mesut Özil bu mücadelede forma giyemeyecek. Turuncu-lacivertli takımın Gent ile oynadığı UEFA Avrupa Konferans Ligi son 16 turu mücadelesinde sakatlanan Eden Karzev'in durumu ise maç gününde netlik kazanacak.

Üç futbolcu ceza sınırında

Medipol Başakşehir'de Danijel Aleksic, Stefano Okaka ve yeni transfer Joao Figueiredo sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Üç futbolcu bu karşılaşmada da sarı kart görmeleri halinde gelecek hafta oynanacak VavaCars Fatih Karagümrük maçında takımındaki yerini alamayacak.

Medipol Başakşehir - Beşiktaş maçının hakemi

Medipol Başakşehir ile Beşiktaş arasındaki zorlu mücadelenin VAR hakemi Serkan Tokat oldu. AVAR'da Alper Çetin ile Aleks Taşçıoğlu'nun görev yapacağı açıklandı. Mete Kalkavan'ın yöneteceği karşılaşmada yardımcı hakemler Volkan Ahmet Nabinç ve Deniz Caner Özaral olacak. Dördüncü hakem, Bahattin Şimşek olacak.

Medipol Başakşehir ile Beşiktaş 33. kez karşı karşıya gelecek

Medipol Başakşehir ile Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'de bu akşam 33. kez karşı karşıya gelecek. Siyah-beyazlı takım, eski adı İstanbul Büyükşehir Belediyespor olan rakibiyle yaptığı 32 maçta galip gelmekte zorlandı. Rakibine 8 kez üstünlük kurabilen Beşiktaş, 10 maçtan ise mağlup ayrıldı. İki takım arasındaki 14 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı.

Senin için hazırladığımız haberler