CANLI | Milan - Liverpool Maçını Canlı İzle (Maç Linki)

17.09.2024 - 11:54 | Son Güncellenme: 17.09.2024 - 12:01

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Paulo Fonseca yönetimindeki Milan, Arne Slot'lu Liverpool’u ağırlıyor. İşte Milan - Liverpool maçının saati, kalalı ve detayları...

CANLI | Milan - Liverpool Maçını Canlı İzle (Maç Linki)

AJANSSPOR - HABER

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde İtalyan devi Milan, Liverpool’u ağırlıyor. Geleneksel grup aşaması yerine ilk kez lig usulü düzenlenen formatta iki takımda galibiyet hedefliyor. San Siro’da oynanacak dev mücadele öncesi tüm detaylar haberimizde...

Real Madrid'den sonra Milan

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde sezonun ilk maçları bugün başlıyor. Haftanın dikkat çeken mücadelesinde Milan ve Liverpool kozlarını paylaşacak.

Real Madrid’in ardından Şampiyonlar Ligi’ni en fazla kazanan (7) takım olan Milan, Devler Ligi arenasında başarı hedefliyor.

Milan'ın istatistiği

2024-2025 sezonuna Serie A’da beklentilerin uzağında başlayan Milan, Paulo Fonseca yönetiminde oynadığı 4 karşılaşmada 1 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldı. Oynadığı maçlarda rakip fileleri 9 kez sarsarken kalesinde ise 6 gol gördü.

İlgini Çekebilir
CANLI | Juventus - PSV
Habere Git

Arne Slot yönetiminde Liverpool, seriye bağladı

Jürgen Klopp’un ayrılmasının ardından Hollandalı çalıştırıcı Arne Slot ile anlaşan Liverpool ise lige 3’te 3 yaparak başladı. Nottingham karşısında puan kaybı yaşayan İngiliz ekibinde takımın en golcü oyuncusu Mohamed Salah oldu. Mısırlı yıldız 3 gol ve 3 asistle doğrudan 6 gole katkı yaptı.

Milan - Liverpool maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Milan - Liverpool maçı, 17 Eylül Salı günü saat 22:00’da başlayacak. Karşılaşma TRT’nin dijital platformu olan “tabii” üzerinden canlı olarak yayınlanacak.

Senin için hazırladığımız haberler