Portekiz - İsviçre Maçının Canlı Yayın Bilgisi ve Maç Linki

Akın Ungan
06.12.2022 - 17:33 | Son Güncellenme: 07.12.2022 - 00:12

2022 Dünya Kupası Son 16 Turu'nda Portekiz ile İsviçre karşılaşıyor. Tarih ve saat bilgisi ile Portekiz - İsviçre maçının canlı izle linki haberimizde.

Portekiz - İsviçre Maçının Canlı Yayın Bilgisi ve Maç Linki

AJANSSPOR HABER

Ev sahipliğini Katar'ın yaptığı 2022 FIFA Dünya Kupası'nda grup aşaması sona erdi ve son 16 turu heyecanı başladı. Grubundan lider çıkmayı başaran Portekiz ile grubunu ikinci sırada bitiren İsviçre son 16'da karşı karşıya geliyor. İki takım arasındaki zorlu mücadelenin ardından biri çeyrek finale adını yazdıracak.

Portekiz'in grup aşamasındaki performansı

2022 Dünya Kupası'nda ilk maçına Gana karşısında çıkan Portekiz, kaptanı Cristiano Ronaldo önderliğinde dev şampiyonaya kayıpsız başladı. Gana'yı 3-2 deviren takım, ikinci maçında ise Uruguay'ı 2-0 yendi. Potekiz, grup aşamasının son maçında ise Güney Kore'ye 2-1 kaybetti.

H Grubu'nda oynadığı 3 maçın 2'sinde kazanmayı başaran Portekiz, 1 maçı kaybederken, topladığı 6 puan ile gruptan lider çıktı. 3 maçta 6 kez rakip fileleri havalandırmayı başaran Portekiz, kalesinde ise 4 gol gördü.

İsviçre'nin grup aşamasındaki performansı

2022 Dünya Kupası'nda G Grubu'nda mücadele eden İsviçre, grubu Brezilya'nın arkasında 2. sırada bitirdi. İsviçre, şampiyonaya Kamerun karşısında aldığı 1-0'lık galibiyetle başladı. İkinci maçında turnuvanın favorileri arasında gösterilen Brezilya ile mücadele eden İsviçre, Sambacılar'a 1-0 kaybetti. İsviçre son karşılaşmada ise Sırbistan'ı 3-2 yendi.

Geride kalan 3 maçta 2 galibiyet, 1 mağlubiyet alan İsviçre, Brezilya ile aynı pıanda yer alırken, averaj farkıyla rakibinin gerisinde kaldı. 6 puanı bulunan takım, 4 gol atarken, kalesinde ise 3 gol gördü. İsviçre'nin +1 gol averajı varken, 6 puanlı Brezilya ise turnuvada 3 gol atıp, 1 gol yediği için +2 gol averajına sahip oldu ve İsviçre'yi geçti.

Çeyrek final eşleşmesi

Portekiz ile İsviçre arasındaki Son 16 karşılaşmasının kazananı, Fas ile İspanya arasında oynanan maçın galibi ile 2022 Dünya Kupası Çeyrek Finali'nde karşı karşıya gelecek.

Portekiz - İsviçre maçı ne zaman, saat kaçta?

Portekiz ile İsviçre arasındaki Dünya Kupası maçı 6 Aralık 2022 Salı günü, saat 22.00'de başlayacak.

Portekiz - İsviçre maçı hangi kanalda?

Portekiz - İsviçre maçı TRT 1 kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Portekiz - İsviçre maçı muhtemel 11'leri

Portekiz: Diogo Costa, Dalot, Rúben Dias, Pepe, Guerreiro, Otávio, Carvalho, Fernandes, Bernardo Silva, Gonçalo Ramos, João Félix

İsviçre: Sommer, Fernandes, Schär, Akanji, Rodríguez, Freuler, Xhaka, Shaqiri, Sow, Vargas, Embolo

TRT'nin frekans bilgileri

Uydu: TÜRKSAT 4A
Frekans: 11794
Polarizasyon: V (Dikey)
Sembol Oranı: 30000
FEC: 3/4

Uydu frekansı nasıl güncellenir?

Uydu alıcısının “Kurulum” veya “Ayarlar” menüsünden, “Tek Kanal Arama” alt menüsünde, “Uydu” kısmında “Türksat 42° E” ve Türksat Ankara Paket parametrelerini manuel olarak girilerek, “Şebeke Arama” (Network Search) açık seçilmelidir. Otomatik tarama sonucunda, güncel kanal bilgileri uydu alıcınıza eklenmektedir.

Senin için hazırladığımız haberler