Rigas Skola - Galatasaray maçının canlı yayın bilgisi ve maç linki

03.10.2024 - 16:33 | Son Güncellenme: 03.10.2024 - 21:43

UEFA Avrupa Ligi'nde Rigas Skola ile Galatasaray karşılaşıyor. Tarih ve saat bilgisi ile Rigas Skola - Galatasaray maçının canlı izle linki haberimizde.

Rigas Skola - Galatasaray maçının canlı yayın bilgisi ve maç linki

AJANSSPOR HABER

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi Lig Aşaması 2'inci haftasında Rigas Skola ile karşı karşıya geliyor. Temsilcimiz, Letonyalı rakibi karşısında kazanarak Avrupa'da 2'de 2 yapmayı hedefliyor.

CANLI ANLATIM

Maç bitti. Rigas Skola 2-2 Galatasaray

GOL | 54' Rigas Skola, 54'üncü dakikada beraberliği yakaladı. Sol kanattan yapılan ortaya ön direkte Ikaunieks kafayı vurdu, top üst direkten döndü. Topu iyi takip eden Odşsharia'nın vuruşu tam köşeye giderek ağlarla buluştu.

46' İkinci yarı başladı.

İlk yarı sona erdi. Rigas Skola 1-2 Galatasaray

GOL | 40' Rigas Skola, 40'ıncı dakikada farkı 1'e indirdi. Savalnieks'in kafayla indirdiği topta savunma arkasına sarkan Ikaunieks, ceza sahasu sağ çaprazdan şutunu çekti. Kaleci Günay gole izin vermedi. Dönen topa Ikaunieks bir kez daha dokundu, top yakın köşeden ağlara gitti.

GOL | 38' Galatasaray, 38'inci dakikada Yunus Akgün'ün golüyle farkı 2'ye çıkardı. Sanchez'in harika pasıyla savunma arkasına sarkan Yunus, ceza sahası önünde kaleciyle karşı karşıya şutunu çekti. Top, ağlarla buluştu.

26' Rigas Skola'da sakatlık geçiren Ndjiki oyundan çıkarken Zelenkovs oyuna dahil oldu.

18' Yunus Akgün ceza sahası içerisinde yerde kaldı ve penaltı bekledi. Hakem aldatmaya yönelik hareket olduğunu düşündü ve Yunu Akgün sarı kart gördü.

GOL | 12' Galatasaray, mücadelenin 12'inci dakikasında Mertens'in golüyle öne geçti. Yunus, merkezden topla ileriye çok iyi çıktı ve ceza sahası sağ çaprazdan ortaladı. Icardi'nin kafayla indirdiği topa altı pas içinde Mertens dokundu. Top, kalecinin solundan ağlara gitti.

6' Galatasaray atağında Jakobs, ceza sahasının solundan ortasını açtı. Jakobs'un içeriye çevirdiği top savunmaya çarpıp kornere çıktı.

1' Karşılaşmanın ilk düdüğü geldi. Mücadeleye Rigas başladı.

11'ler belli oldu

Rigas Skola: Ondoa, Odisharia, Ikaunieks, Savaļnieks, Ndjiki, Kouadio, Prenga, Panić, Marhiev, Njie, Lipušček.

Galatasaray: Günay, Kaan, Davinson, Abdülkerim, Jakobs, Sara, Torreira, Mertens, Barış Alper, Yunus, Icardi.

İlgini Çekebilir
Cimbom yine skoru koruyamadı! Letonyalılar geri döndü
Habere Git

Rigas Skola - Galatasaray maçının tarih ve saati

Rigas Skola ile Galatasaray arasındaki maçın 3 Ekim 2024 Perşembe günü, saat 19.45'te başlaması planlandı.

Rigas Skola - Galatasaray maçını canlı yayınlayacak kanal

Rigas Skola - Galatasaray maçı TRT 1 ve tabii'den canlı yayınlanıyor.

TRT'nin frekans bilgileri

Uydu: TÜRKSAT 4A

Frekans: 11794

Polarizasyon: V (Dikey)

Sembol Oranı: 30000

FEC: 3/4

Cimbom Avrupa Ligi'ne zaferle başladı

Galatasaray, yeni formatıyla düzenlenen "Kupa 2"deki ilk maçında Yunanistan temsilcisi PAOK'u 3-1 yendi. Sarı-kırmızılı ekip, ilk hafta maçlarını galibiyetle tamamlayan 13 takım arasında averajla 5. sırada yer aldı.

Letonya 1. Futbol Ligi'nde (Virsliga) geçen sezonu şampiyon tamamlayarak tarihinde ikinci kez mutlu sona ulaşan RFS ise UEFA Avrupa Ligi'ne Romanya temsilcisi FCSB'ye 4-1 yenilerek başladı.

Kalede Günay Güvenç olacak

Galatasaray'ın kalesini tecrübeli file bekçisi Günay Güvenç koruyacak.

Takım kaptanı Fernando Muslera, İsviçre temsilcisi Young Boys ile UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turu rövanşında oynanan müsabakada gördüğü kırmızı kart nedeniyle 3 maç ceza aldı. Cezasının ilk maçını PAOK müsabakasında çeken Uruguaylı kaleci, RFS karşılaşmasında da forma giyemeyecek.

Muslera'nın yokluğunda Galatasaray'ın kalesinde Günay Güvenç görev yapacak. 33 yaşındaki file bekçisi, 3-1 kazanılan PAOK maçında yaptığı kritik kurtarışlarla kalesinde güven vermişti.

Ziyech, Sallai, Eyüp ve Gökdeniz forma giyemeyecek

Galatasaray'da sakatlığı süren Hakim Ziyech ile UEFA listesinde adı olmayan Eyüp Aydın, Gökdeniz Gürpüz ve yeni transfer Roland Sallai, RFS'ye karşı sahaya çıkamayacak.

Fas Milli Takımı'nın Eylül ayı başında Lesotho ile yaptığı mücadelede sakatlanan Ziyech, henüz sakatlığını atlatamadı. Genç futbolcular Eyüp ve Gökdeniz ile yeni transfer Sallai ise isimleri UEFA listesine verilmediği için karşılaşmada görev yapamayacak.

Senin için hazırladığımız haberler