Riyadh All Star - Paris Saint Germain Maçının Canlı Yayın Bilgisi ve Maç Linki

Akın Ungan
19.01.2023 - 20:34 | Son Güncellenme: 19.01.2023 - 22:21

Cristiano Ronaldo ile Lionel Messi hazırlık maçında karşılaşıyor. Tarih ve saat bilgisi ile Riyadh All Star - Paris Saint Germain maçının canlı izle linki haberimizde.

Riyadh All Star - Paris Saint Germain Maçının Canlı Yayın Bilgisi ve Maç Linki

AJANSSPOR HABER

Manchester United'tan ayrılarak Suudi Arabistan takımı Al Nassr'a transfer olan Cristiano Ronaldo ile Katar'da Dünya Kupası'nı kaldıran Lionel Messi, özel maçta karşı karşıya geliyor. Suudi Arabistan karması Riyadh All Star ile Paris Saint Germain, hazırlık maçında mücadele edecek.

Riyadh - Paris Saint Germain maçının tarih ve saati

Riyadh ile Paris Saint Germain arasındaki hazırlık maçı 19 Ocak 2023 Perşembe günü, saat 20.00'de başlayacak. Karşılaşma King Fahd Internationel Stadyumu'nda oynanacak.

Riyadh - Paris Saint Germain maçını canlı yayınlayacak kanal

Riyadh - Paris Saint Germain maçı beIN SPORTS 4 kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Ronaldo ilk maçına Messi karşısında çıkıyor

Suudi Arabistan'a imzasının ardından ilk kez sahaya çıkacak olan Cristiano Ronaldo, kariyeri boyunca kıyaslandığı Lionel Messi ile mücadele edecek. 37 yaşındaki Portekizli, bu sezon çıktığı 16 resmi müsabakada 3 gol, 2 asist kaydetti.

Messi Dünya Kupası'nı kaldırdı, Paris'te gollerine devam etti

Katar'da düzenlenen 2022 Dünya Kupası'nı Arjantin Milli Takımı ile kazanan Lionel Messi, dev şampiyonaya damga vurmuştu. Finalde Paris Saint Germain'den takım arkadaşı Kylian Mbappe'yi deviren Arjantin kaptanı, turnuvanın ardından formuna devam etti. Messi, bu sezon PSG forması ile çıktığı 21 mücadelede 13 gol, 14 asist kaydetti.

Bein Sports'u izlemenin yolu

Bein Connect ile TOD TV birleşti. Bilgisayarınızdan www.todtv.com.tr adresine girerek 100'den fazla TV kanalını izleyebilir, ayrıca 1000'lerce içeriğe, dilediğiniz yerden erişip, dilediğiniz kadar izleyebilirsiniz. Canlı kanallarda yayını durdurabilir, isterseniz 12 saat geriye gidebilirsiniz.

Senin için hazırladığımız haberler