CANLI| Samsunspor- Fenerbahçe maçını canlı izle (Maç linki)

20.10.2024 - 16:29 | Son Güncellenme: 20.10.2024 - 20:30

Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in 9. haftasında bu akşam deplasmanda Samsunspor ile kozlarını paylaşacak. Maçın kanalı, canlı yayını ve linki haberde.

CANLI| Samsunspor- Fenerbahçe maçını canlı izle (Maç linki)

AJANSSPOR HABER

Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in 9. haftasında bu akşam deplasmanda Samsunspor ile kozlarını paylaşacak. Milli aranın sona ermesinin ardından ilk maçına çıkacak olan Fenerbahçe, zorlu Samsunspor deplasmanında galibiyetle ayrılmak ve ligdeki sıralamasını korumak istiyor. İşte zorlu maça dair detaylar...

CANLI ANLATIM SAMSUNSPOR- FENERBAHÇE

62' Fenerbahçe öne geçti. İrfan Can Kahveci'nin pasında topu alan Maximin iki oyuncuyu oyundan düşürdükten sonra çektiği şutla ağları buldu ve skoru 2-1'e getirdi.

GOL! 49' Samsunspor ataklarına devam ederken Emre Kılınç'ın içeriye çevirdiği topta Holse sert şut çekti ve ağları buldu. Bu golle skor 1-1'e geldi.

47' Samsunspor oyuna hızlı başladı. Ceza alanı içine gelen topta Emre Kılınç topa dokunamadı ve yandan dışarı çıktı.

İKİNCİ YARI BAŞLADI!

İLK YARI SONA ERDİ! SAMSUNSPOR 0-1 FENERBAHÇE (GOL: TADİC)

39' Fenerbahçe'de Fred gördüğü sarı kart sonrası Bodrum FK maçında cezalı duruma düştü.

38' Fenerbahçe'de Mert Müldür, ceza alanında kaleci Okan Kocuk ile karşı karşıya kaldı. Çektiği sert şutu Okan kurtardu.

OFSAYT! 37' Fenerbahçe'de Tadic, ceza alanı içinde yerde kaldı. Hakem önce penaltı verirken yan hakemin uyarısıyla pozisyonda ofsayt kararı verdi.

OFSAYT! 33' Samsunspor'da Mouandilmadji savunma arkasına atılan topta kaleci ile karşı karşıya kaldı. Çektiği sert şutla ağları bulurken hakem ofsayt kararı verdi.

30' Ceza alanı içinde gelen ortaya yerden sert şut çeken Holse, gole yaklaştı. Holse'nin şutunu son anda Livakovic çıkardı.

GOL! 24' Fenerbahçe taç kullandı. Gelen taçta Samsunspor savunması hata yapınca top Tadic'in önüne düştü. Kaleci ile karşı karşıya kalan Tadic, çektiği şutla ağları buldu. 0-1

11' Samsunspor, Emre Kılınç ile atağa çıktı. Sol taraftan topu alan Kılınç içeriye orta açmak isterken top kale direğinin üstünden az farkla auta gitti.

8' Samsunspor Holse ile kontra atağa çıkarken Kostic, faul yaptı ve sarı kart gördü.

5' Samsunspor savunması hata yaptı. Fenerbahçe ilk önce Dzeko ile gol pozisyonuna girerken savunma izin vermedi daha sonra Fred dönen topa sert şut çekti yine Samsunspor savunması araya girdi ve topu tehlikeli alandan uzaklaştırdı.

1' MAÇ BAŞLADI

Samsunspor - Fenerbahçe ilk 11'ler

Samsunspor: Okan, Bola, van Drongelen, Satka, Zeki, Bennasser, Ntcham, Emre Kılınç, Holse, Muja, Mouandilmadji

Fenerbahçe: Livakovic, Mert, Djiku, Becao, Oosterwolde, Amrabat, Fred, Tadic, Szymanski, Kostic, Dzeko

Samsunspor- Fenerbahçe maçı ne zaman ve hangi kanalda?

Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in 9. haftasında 20 Ekim Pazar günü Samsunspor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Samsun Yeni 19 Mayıs Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak maçı, hakem Muhammet Ali Metoğlu yönetecek. Mücadele Bein Sports 1'den canlı yayınlanacak.

İsmail Yüksek oynayacak mı?

Fenerbahçe'de sakatlığı bulunan milli futbolcu İsmail Yüksek'in durumu bugün yapılacak son çalışmanın ardından belli olacak.

UEFA Avrupa Ligi'nde Twente ile oynanan müsabakada omzundan sakatlanan İsmail Yüksek, A Milli Futbol Takımı'nın Karadağ ve İzlanda maçlarının kadrosunda yer alamadı.

Fenerbahçe son 3 deplasmanda gol yemedi

Fenerbahçe, bu sezon ligde çıktığı 4 deplasman karşılaşmasında 3 galibiyet ve 1 beraberlik aldı.

Sezonun ikinci haftasında Göztepe ile İzmir'de karşılaşan sarı-lacivertli ekip, 90 dakika sonunda sahadan 2-2'lik beraberlikle ayrılırken, bu maçın ardından rakip sahada Çaykur Rizespor'u 5-0, Kasımpaşa'yı 2-0 ve Antalyaspor'u da 2-0'lık sonuçlarla mağlup etti. Jose Mourinho'nun ekibi, ligde deplasmanda çıktığı son 3 maçı da gol yemeden kazandı.

İrfan Can ve Kostic müjdesi

Teknik Direktör Jose Mourinho uzun süredir oyunu ikinci bölgede oynatırken, sol kanatta Saint Maximin’de ısrar ediyordu. Samsunspor maçıyla birlikte İrfan Can Kahveci’nin ilk 11’e gireceği öğrenildi. A Milli Takım’ın Karadağ’ı 1-0 yendiği maçta galibiyet golünü atan, İzlanda deplasmanında harika bir gol kaydederek tarihi geri dönüşün fitilini ateşleyen İrfan Can’ın bugün 11’de sahaya çıkması bekleniyor.

Ayrıca sol bekte ise Filip Kostic’in yer alacağı aktarıldı. Juventus’tan transfer edilen Sırp oyuncunun top taşıma özellikleri ve ortaları da ofansa katkı sağlayacak.

Oyun olarak sancılı bir süreçten geçen sarı-lacivertliler sonuç almakta birkaç maç dışında sıkıntı yaşamadı. Ancak oyun konusunda ciddi eleştiriler vardı. Fenerbahçe, Samsunspor deplasmanından hem oyun hem de skor olarak mutlu ayrılmanın hesaplarını yapıyor.

Senin için hazırladığımız haberler