CANLI| Sivasspor- Fiorentina Maçını Canlı İzle (Exxen Maç Linki)

Ali Bozkurt
16.03.2023 - 17:53 | Son Güncellenme: 16.03.2023 - 22:39

UEFA Konferans Ligi son 16 tur ikinci maçında Sivasspor kendi sahasında Fiorentina'yı konuk ediyor. Zorlu karşılaşmayı canlı izle, Exxen maç linki ve detaylar.

CANLI| Sivasspor- Fiorentina Maçını Canlı İzle (Exxen Maç Linki)

AJANSSPOR HABER

UEFA Avrupa Konferans Ligi son 16 tur heyecanı başladı. İlk maçların sona ermesinden sonra adını çeyrek finale yazdırmak isteyen ekipler ikinci maça çıkıyorlar. Temsilcimiz Sivasspor, bugün kendi sahasında İtalyan ekibi Fiorentina'yı konuk edecek. Zorlu karşılaşmaya dair merak edilenler haberde. 

Sivasspor- Fiorentina Maçı Tarihi Ve Kanalı

Sivasspor, UEFA Avrupa Konferans Ligi Son 16 Turu rövanş maçında bu akşam İtalyan ekibi Fiorentina’yı konuk edecek. Sivas 4 Eylül Stadyumu’nda saat 20.45’te başlayacak

Maçın hakemi belli oldu

Sivas 4 Eylül Stadyumu’nda saat 20.45’te başlayacak mücadeleyi Karadağ Futbol Federasyonu'ndan Nikola Dabanovic yönetecek.

30. randevu

Sivasspor, oynayacağı Fiorentina mücadelesiyle birlikte Avrupa kupalarındaki 30. maçına çıkacak. Kırmızı-beyazlı ekip, geride kalan 29 müsabakada 10 galibiyet, 4 beraberlik ve 15 yenilgi aldı. Söz konusu maçlarda 33 gol atan Sivasspor, ağlarında ise 51 gole engel olamadı.

Skor avantajı İtalyan ekipte

Kırmızı-beyazlı takım, ilk maçta Fiorentina deplasmanından 1-0’lık mağlubiyetle döndü. Alacağı 2 veya daha fazla skor galibiyetle adını çeyrek finale yazdıracak. Karşılaşmanın 1-0 Sivasspor üstünlüğü ile sona ermesiyle ise maç uzatmalara daha sonra penaltılara kadar uzayacak.

İlk 11'ler

Sivasspor: Ali Şaşal Vural, Murat Paluli, Appindangoye, Goutas, Uğur Çiftçi, Hakan Arslan, Cofie, Charisis, Saiz, Erdoğan Yeşilyurt, Caicedo.

Fiorentina: Terracciano, Dodo, Milenkovic, Martinez, Ranieri, Mandragora, Amrabat, Bonaventura, Ikone, Gonzalez, Cabral.

Senin için hazırladığımız haberler