ÖZET | Trabzonspor - Beşiktaş 1-1 Maç Sonucu

Ali Bozkurt
03.04.2022 - 16:46 | Son Güncellenme: 03.04.2022 - 22:35

Süper Lig'in 31. haftasında Trabzonspor kendi sahasında Beşiktaş'ı konuk etti. Karşılaşma 1-1 sona erdi. Kırmızı kart ve şık gollerin olduğu maçın özetini izle...

ÖZET | Trabzonspor - Beşiktaş 1-1 Maç Sonucu

AJANSSPOR-HABER

Süper Lig'in 31. haftasında Trabzonspor sahasında Beşiktaş ile karşı karşıya geliyor. Peki Trabzonspor - Beşiktaş maçını hangi kanal yayınlayacak, maçın hakemi kim, karşılaşma saat kaçta başlayacak? Tüm detaylar haberimizde...

Trabzonspor Beşiktaş maçı saat kaçta hangi kanalda?


Medical Park Stadyumu'nda saat 20.30'da başlayacak karşılaşmayı canlı izlemek isteyen futbolseverler mücadeleyi beIN Sports 1'den takip edebilecek. Ayrıca karşılaşmayı AJANSSPOR MAÇ MERKEZİ sekmesine tıklayarak canlı takip etme şansınız bulunmaktadır. Haberin devamında ise canlı anlatım ve maç linki de mevcut olacaktır. Canlı takip linki de ayrıca olarak verilecektir. 

Trabzonspor Beşiktaş maçının hakemi kim?


Trabzonspor-Beşiktaş karşılaşmasını Zorbay Küçük yönetecek. Küçük'ün Serkan Olğuncan ve Ekrem Kan yapacak. Mücadelenin 4. hakemi ise Çağdaş Altay

Trabzonspor Beşiktaş maçının VAR hakemi kim?


Trabzonspor-Beşiktaş maçının VAR hakemi olarak Erkan Engin atandı. AVAR'da ise Serkan OK ve Davut Dakul Çelik görev yapacak.

Trabzonspor Beşiktaş 11'leri


Trabzonspor: Uğurcan, Dorukhan-Hüseyin-Denswil-Puchacz, Siopis-Bakasetas, Visca-Abdulkadir-Nwakaeme, Cornelius

Beşiktaş: Ersin, Welinton-Vida-Montero, Rosier-Souza-Can-Rıdvan, Ghezzal-Batshuayi-N'Koudou

İlgini Çekebilir
Trabzonspor - Beşiktaş maçını canlı izle (Maç Linki)
Habere Git

Trabzonspor Beşiktaş maçının iddaa oranları


Süper Lig'in 31. hafta maçı olan Trabzonspor-Beşiktaş maçının iddaa oranları da belli oldu. Karşılaşmada Trabzonspor'un galibiyetine 2.03 oran, beraberliğe 3.25, Beşiktaş'ın galibiyetine ise 2.95 oran veriliyor.

Mücadelede 1,5 Alt gol oranı 3.85, 2,5 Alt oranı 1.94 ve 3,5 Alt oranı 1.31 olarak belirlenirken, 1,5 Üst ol oranı 1.14, 2,5 Üst oranı, 1.67 ve 3,5 üst oranı 2.65 oldu

TRABZONSPOR - BEŞİKTAŞ MAÇI CANLI ANLATIM 

 - MAÇ BAŞLADI (Yenilemek için buraya tıklayınız)

1' İlk atak Beşiktaş'tan geldi. Siyah-Beyazlılar maç başlar başlamaz atağa çıktı top kaleci Uğurcan'da kaldı.

4' Beşiktaş, Ghezzal ile pozisyona girdi. Ghezzal kazandığı topu ceza alanı dışından kaleye yolladı top auta çıktı.

5' Beşiktaş, Alex Teixeira ile atağa çıktı. Alex Teixeira ceza alanına girdi ve son anda topa Dorukhan dokundu top kalecide kaldı.

7' Trabzonspor, korner kazandı. Bakasetas'ın ortasını Rosier tehlike bölgeden uzaklaştırdı.

9' Beşiktaş gole yaklaştı. Josef'in şutu üstten auta çıktı.

11' Abdülkadir'ın ara pasında Nwakaeme hareketlenmedi. Rosier kademeye girdi ve topu kontrol ederek auta çıkmasını sağladı.

16' Abdulkadir'in ara pasında Djaniny kaleci ile karşı karşıya kaldı. Topu gögüsü ile indiren Djaniny, ayağı kaydı ve topa dokunamadı top kalecide kaldı.

18' Trabzonspor, Visca ile atağa çıktı. Visca'nın ortası isabetli olmadı ve top auta çıktı.

23' Beşiktaş Josef ile gole yaklaştı. Ceza alanı içinde topla buluşan Josef sert şut çekti ve top auta çıktı.

26' Beşiktaş sağ taraftar Rosier ile atağa çıktı. Rosier'in ortasını kaleye sırtı dönük kontrol eden Batshuayi, yüzünü dönüp vurduğu top Hüseyin'den geri döndü. Trabzonspor savunması daha sonra topu tehlikeli alandan uzaklaştırdı.

28' Beşiktaş Ghezzal ile kontra atağa çıktı. Batshuayi'nin orta sahada kafa ile Ghezzal'ın önüne indirdiği topu ceza alanına kadar süren Ghezzal, daha sonra topu tekrardan Batshuayi'ye attı. Ceza alanına giren golxü oyuncu Poach engeline takıldı ve Bordo-Mavili stoperler topu uzaklaştırdı.

30'  Beşiktaş penaltı bekledi. Zorbay Küçük şu an VAR odası ile iletişime girdi ve daha sonra devam kararı verdi.

36' Beşiktaş'ta Can Bozdoğan, sarı kart gördü.

41' Beşiktaş, serbest vuruş kazandı. Topun başına geçen Ghezzal'ın ortasına Vida kafa vurdu. Kaleci Uğurcan topu son anda çıkardı ve top kornete gitti. Kornerden gelen ortayı ise Uğurcan kontrol etti.

42' Trabzonspor, Visca ile atağa çıktı. Visca'nın ortasını Beşiktaş stoperleri uzaklaştırdı.

44' Beşiktaş, Rıdvan ile atağa çıktı. Rıdvan'ın ceza alanı içine yaptığı tehlikeli ortayı Batshuayi'den önce kaleci Uğurcan ayakları ile uzaklaştırdı.

İLK YARI SONA ERDİ.

TRABZONSPOR 0-0 BEŞİKTAŞ

İKİNCİ YARI BAŞLADI!

46' Beşiktaş ikinci yarıya da etkili başladı. Batshuayi'nin şutunda Uğurcan Çakır gole izin vermedi. Sonrasında geri pas kararı çıktı. Beşiktaş çift vuruş kullanacak!

47' Çift vuruşu Uğurcan kurtardı. Rıdvan'ın önüne seken top daha sonra kornere gitti. Kornerden gelen topu ise Can auta attı.

GOL! 56' Trabzonspor Cornelius ile golü buldu. Hüseyin'in uzun topunda Vida'dan sıyrılan Cornelius, kaleci Ersin'in üstünden aşırtarak takımını 1-0 öne geçirdi.

57' Trabzonspor'un golünden sonra Beşiktaş gol aramaya başladı. Rıdvan ile atağa çıkan Kartal'da gelen ortayı golün asistini yapan Hüseyin araya girerek savunmayı rahatlattı.

60' Trabzonspor, Bakasetas ile kaleyi yokladı. Bakasetas'ın uzaktan şutu üstten auta çıktı.

PENALTI! 67' Beşiktaş penaltı kazandı. Ghezzal yerde kaldı ve hakem Zorbay Küçük beyaz noktayı gösterdi!

KAÇTI! 69' Beşiktaş'ta penaltının başına geçen Batshuayi topu direğe isabet etti ve beraberlik şansını yakalayamadı.

GOL! 71' Beşiktaş kaçan penaltı sonrası atağına devam etti. Rosier'in çaprazdan attığı müthiş golle penaltıdan 2 dakika sonra Beşiktaş beraberliği yakaladı.

81' Cyle Larin, oyuna girdikten 10 dakika sonra kırmızı kart görerek oyun dışında kaldı! 

Senin için hazırladığımız haberler