CANLI| Trabzonspor - Kayserispor maçını canlı izle (Maç linki)

19.09.2024 - 19:19 | Son Güncellenme: 19.09.2024 - 19:25

Trabzonspor, 3. hafta erteleme karşılaşmasında Kayserispor’u ağırlıyor. Zorlu maçın kanalı, canlı yayını ve linki gibi aranan detayları haberde.

CANLI| Trabzonspor - Kayserispor maçını canlı izle (Maç linki)

AJANSSPOR HABER

Trabzonspor, 3. hafta erteleme karşılaşmasında Kayserispor’u ağırlıyor. Süper Lig’de henüz galibiyet alamayan bordo-mavililer, Şenol Güneş yönetiminde çıktığı ilk maçta Beşiktaş ile berabere kalmıştı. Trabzonspor, Papara Park’ta oynanacak karşılaşmayı taraftarının önünde kazanarak 3 puana ulaşmak istiyor. İşte zorlu maça dair detaylar...

Trabzonspor - Kayserispor maçı ne zaman ve hangi kanalda?

TFF tarafından yeni program duyurulurken gözler maç tarihine çevrildi. Trabzonspor ve Kayserispor 19 Eylül Perşembe günü saat 20:00’da karşı karşıya gelecek. Zorlu maç beIN Sports'tan ekranlara gelecek.

İlk 11'ler

Trabzonspor'un ilk 11'i: Uğurcan, Denswil, Savic, Eren, Malheiro, Okay, Mendy, Bardhi, Orsic, Cihan, Draguş


Kayserispor'un ilk 11'i: Onurcan, Gökhan, Jeanvier, Attamah, Carole, Kartal Kayra, Bourabia, Cardoso, Hasan Ali, Boa Morte, Nazon

Maçın hakemleri belli oldu

Trabzonspor ve Kayserispor arasında oynanacak mücadeleyi Mehmet Türkmen yönetirken yardımcılıklarını ise Deniz Caner Özaral ve Bersan Duran yapacak.

Trabzonspor'da kimler eksik?

Trabzonspor'da kırmızı kart cezalısı Edin Visca, sakatlığı süren Enis Destan ve Hüseyin Türkmen ile Trendyol Süper Lig'in 3. haftasından sonra bordo-mavili takıma transfer olan Simon Banza, Muhammed Cham ve Serdar Saatçı, statü gereği forma giyemeyecek.

Senin için hazırladığımız haberler