Trabzonspor-Ümraniyespor Maçının Canlı Yayın Bilgileri (Maç Linki)

İsa Kethüda
04.03.2023 - 15:20 | Son Güncellenme: 04.03.2023 - 16:23

Süper Lig'in 24. hafta karşılaşmasında Trabzonspor, sahasında Ümraniyespor ile karşı karşıya geliyor. Trabzonspor-Ümraniyespor maçını canlı izle. İşte detaylar.

Trabzonspor-Ümraniyespor Maçının Canlı Yayın Bilgileri (Maç Linki)

AJANSSPOR-HABER

Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasında bugün sahasında HangiKredi Ümraniyespor ile karşılaşıyor.

Hakem Kadir Sağlam

Şenol Güneş Spor Kompleksi'nde saat 16.00'da başlayacak karşılaşmayı hakem Kadir Sağlam yönetecek.  Karşılaşma beIN SPORTS HD 1 ve TOD TV ekranlarından yayınlanacak. Depremzedelere destek amaçlı iki hafta boyunca lig maçları ücretsiz yayınlanacak.

Trabzonspor - Ümraniyespor maçını canlı takip et

Trabzonspor eksikleri

Bordo-mavili takımda izinli olan Vitor Hugo, cezalı Lazar Markovic ile sakatlığı devam eden Dorukhan Toköz, Bakasetas, forma giyemeyecek.

Ligde 38 puanla 6. sırada yer alan Karadeniz ekibi, 15 puanla son sırada yer alan rakibi karşısında galibiyetle ayrılarak üst sıralara yükselmek istiyor.

Sahasındaki başarısıyla dikkati çekiyor

Trabzonspor, sahasında aldığı başarılı sonuçlarla dikkati çekiyor. Bordo-mavili takım, en son 8 Mart 2021'de Alanyaspor'a 3-1 kaybettiği karşılaşmadan sonra 725 günlük sürede iç sahada mağlup olmadı.

Karadeniz ekibi, teknik direktör Abdullah Avcı ile sahasında oynadığı son 36 maçta 24 galibiyet, 12 beraberlik elde etti.

Ümraniyespor'da 2 oyuncu yok

İstanbul temsilcisinde tecrübeli stoper Tomislav Glumac ve sol kanat oyuncusu Valentin Gheorghe kart sınırındaki isimler. Bu futbolcular, Trabzon deplasmanında kart görmesi durumunda 2 hafta sonra deplasmanda oynanacak Kasımpaşa mücadelesinde forma giyemeyecek.

11'ler belli oldu

  • Trabzonspor: Uğurcan, Peres, Bartra, Denswil, Larsen, Doğucan, Siopis, Abdülkadir, Trezeguet, Gomez, Umut  

  • Ümraniyespor: Orkun, Glumac, Mustafa, Epureanu, Valentin, Mrsic, Oğuz, Onur, Geraldo, Sekidika, Umut Nayir
Senin için hazırladığımız haberler