CANLI | Ümraniyespor - İstanbulspor Maçını Canlı İzle (Maç Linki)

15.01.2023 - 10:54 | Son Güncellenme: 15.01.2023 - 15:29

Spor Toto Süper Lig'in 19. haftasında Ümraniyespor, evinde İstanbulspor ile karşı karşıya geliyor. Maç hangi kanalda, canlı yayın ve maç linki gibi detaylar haberimizde.

CANLI | Ümraniyespor - İstanbulspor Maçını Canlı İzle (Maç Linki)

AJANSSPOR - HABER

Ligin en alt sırasında mücadele veren Ümraniyespor ve İstanbulspor, Spor Toto Süper Lig'in 19. haftasında karşı karşıya geliyor.

Ümraniyespor ile İstanbulspor, ilk kez Süper Lig'de karşılaşıyor

Ümraniyespor ile İstanbulspor, bugüne kadar 12 kez karşılaştı. Bu maçların 10'u Spor Toto 1. Lig'de, 2'si de 2. Lig Beyaz Grup'ta oynandı. Ümraniyespor rakibi karşısında 5 galibiyet alırken, İstanbulspor da 6 maçta sahadan 3 puanla ayrıldı. 1 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı. Bu sezon Süper Lig'e yükselen iki takım, tarihlerinde ilk kez Süper Lig'de karşılaşıyor.

Ümraniyespor - İstanbulspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Ümraniyespor ile İstanbulspor karşılaşması; Ümraniye Şehir Stadı'nda 15 Ocak Pazar günü saat 13.30'da oynanacak ve Bein Sports 1 kanalından canlı izlenebilecek.

Ümraniyespor - İstanbulspor maçında hakem; Ali Palabıyık

Ümraniyespor - İstanbulspor maçını hakem Ali Palabıyık yönetecek. Palabıyık'ın yardımcılıklarını Kerem Ersoy ve Abdullah Bora Özkara yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Burak Pakkan olacak.

Ümraniyespor son 6 maçta 1 mağlubiyet aldı

Ümraniyespor, Süper Lig'de oynadığı son 6 maçında 3 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldı. Kırmızı-beyazlılar, bu periyotta sadece evinde Başakşehir'e 3-1 mağlup olurken, Sivasspor ve Hatayspor ile de 2-2'lik skorla berabere kaldı.

İstanbulspor, son 3 maçında 1 galibiyet aldı

İstanbulspor ise son 3 maçında 1'er galibiyet, beraberlik ve mağlubiyet aldı. Sarı-siyahlılar bu süreçte Kasımpaşa'yı yenerken, Adana Demirspor'a ise kaybetti. İstanbulspor, Gaziantep FK ile de berabere kaldı.

Ümraniyespor - İstanbulspor 11'i

  • ÜMRANİYESPOR:  Serkan, Popov, Sackey, Glumac, Onur, Kartal, Serkan, Mrsic, Geraldo, Umut Nayir, Onur Ayık

     

  • İSTANBULSPOR: Jensen, Duhaney, Mehmet Yeşil, Okan, Dukan, Melih, Rroca, Emir, Topalli, Eze, Ethemi

Senin için hazırladığımız haberler