Canlı yayında açıkladı: Fenerbahçe'ye 1. Lig'den stoper...

02.03.2021 - 14:31 | Son Güncellenme: 02.03.2021 - 14:40

Son dakika Fenerbahçe transfer haberleri... Süper Lig'de şampiyonluk yarışını sürdüren Fenerbahçe bir yandan da kadroya yapılacak takviyelere odaklandı. Sarı lacivertliler bu doğrultuda listesine TFF 1. Lig ekiplerinden Adana Demirspor'un stoperi Joher Rassoul'ü ekledi. Mavi Şimşekler'in eski teknik direktörü Cüneyt Dumlupınar'dan Rassoul hakkında flaş bir açıklama geldi. Detaylar haberimizde...

Canlı yayında açıkladı: Fenerbahçe'ye 1. Lig'den stoper...

Süper Lig'in 27. haftasında Trabzonspor maçında deplasmanda çok kritik bir maça çıkan Fenerbahçe, Dimitrios Pelkas'ın golüyle 3 puanı aldı. Ligde hedefi mutlak şampiyonluk olan sarı lacivertliler bir yandan da transfer çalışmalarına başladı. Fenerbahçe, Adana Demirspor'un stoperi Joher Rassoul gündemine aldı.

Mavi lacivertli takımın eski hocası Cüneyt Dumlupınar, sarı lacivertlilerin Rassoul'a ilgisini doğruladı.

Radyospor'da Salim Manav'ın canlı yayın konuğu olan Cüneyt Dumlupınar, "Joher Rassoul'ü çok seviyorum. Rassoul karaketerli ve yetenekli bir oyuncu. Rassoul'ü devre arasında birçok kulüp istedi, Fenerbahçe de ilgilendi. Rassoul defansın her pozisyonunda oynayabiliyor, iki ayağını da çok iyi kullanabiliyor. 

Rassoul şu anda Fenerbahçe, Beşiktaş, Galatasaray ve Trabzonspor'da oynayabilecek potansiyele sahip bir oyuncu. Fenerbahçe'nin mevcut stoperlerine saygı duyuyorum fakat Rassou, Fenerbahçe'de oynayabilecek potansiyele ve yeteneğe sahip. Rassoul'ün Adana Demirspor'a transferinde başkanımız Murat Sancak büyük bir fedakarlık yapmıştı." dedi.  

'Ayrılıklar da sevdaya dahil diyorum'

Adana Demirspor'dan ayrılık süreciyle ilgili olarak ise Dumlupınar, "Adana Demirspor benim hayatımda çok değerli bir yerde. Ayrılıklar da sevdaya dahil diyorum. Adana Demirspor camiası ve başkanımız Murat Sancak Süper Lig'i hak ediyor. Adana Demirspor ve hak eden takımlar inşallah bu sezon sonunda Süper Lig'e çıkar. 

Gönül isterdi ki Süper Lig'e çıkarmak bana nasip olsun, bana nasip değilmiş inşallah Samet Hocama(Aybaba) nasip olur. Mehmet Akyüz'e de teşekkür etmek istiyorum. Bandırmaspor maçından sonra bana teşekkür etmiş, ben de Mehmet'e teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

Joher Rassoul kimdir?

Futbolculuk kariyerine Belçika'nın Andelecht U21 takımında başlayan 25 yaşındaki savunmacı daha sonra Lokeren takımında forma giydi. 2019 ocak ayı transfer döneminde Lokeren takımından 700 bin Euro bonservis bedeli ile Adana Demirspor'a transfer oldu.

Rassoul bu sezon Adana Demirspor'da 23 maçta forma giydi ve 1 asist yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler