Trabzonspor'un klibini izleyen sunucu Melike Çelik göz yaşlarını tutamadı!

28.04.2022 - 11:18 | Son Güncellenme: 28.04.2022 - 11:44

A Spor sunucusu Melike Çelik ve yorumcu Serdar Sarıdağ canlı yayında Trabzonspor'un sosyal medya hesabından yayınlandığı videoyu izlerken göz yaşlarına hakim olamadı. İşte detaylar...

Trabzonspor'un klibini izleyen sunucu Melike Çelik göz yaşlarını tutamadı!

A Spor'da yayınlayan Son Sayfa programında duygusal anlar yaşandı. Sunucu Melike Çelik ve yorumcu Serdar Sarıdağ Trabzonspor'un 'Mutluluğa Kurşun Sıkma' temalı videosunu izleyince göz yaşlarını tutamadı.

Trabzonspor'un yayınlandığı video gündem oldu

Şampiyonluğunu ilan etmek için gün sayan Trabzonspor'un dün sosyal medya hesabından Dozer Cemil, Eren Bülbül, Kazım Koyuncu, Mustafa Çelik, Nazmiye Nine, Özkan Sümer gibi Trabzonspor camiası için çok önemli isimlerin yer aldığı ve saygıyla anıldığı "Mutluluğa kurşun sıkma" temalı videosu gündem oldu.

Beşiktaşlı sunucu ve yorumcu gözyaşlarını tutamadı

A Spor'da yayınlanan Son Sayfa programında, bu videoya yayınlanırken, videonun yayınlandığı sırada sunucu ikisi de Beşiktaşlı olan Melike Çelik ve yorumcu Serdar Sarıdağ'ın göz yaşlarınına engel olamadığı görüldü. 

"Ben biraz duygulandım"

Canlıl yayında duygusal anlar yaşayan Melike Çelik, "Çok güzel hazırlanmış. Ben biraz duygulandım özür diliyorum. Serdar sen niye ağlıyorsun kötü yaptın beni de. İzleyicilerimizden özür diliyorum. Çok güzel bir video olmuş gerçekten. Hem mesaj içeren hem de o renkler bütünleşmiş önemli isimleri unutmayan, onların dilinden seslenen... tebrik etmek lazım" dedi.

"Ayrıntılar süper"

Serdar Sarıdağ ise, "Eren, Özkan hoca.. Müthiş yapmışlar. Kimin aklına geldiyse ayrıntılar süper" ifadelerini kullandı. 

 

İşte Melike Çelik ve Serdar Sarıdağ'ın göz yaşlarına engel olamadığı o anlar...

 

Video için Trabzonsporlu efsane oyuncu ve taraftarlarının benzerlerini bulmak amacıyla çok geniş bir cast çalışması yapıldı. 15 günlük ön prodüksiyon çalışmasının ardından, hava durumunun belirsizliği ve sis, çekim sürecini çok zorlu hale getirse de Düzköy Trabzon’da video 1 günde çekildi. Bedran Güzel yönetmenliğinde çekilen filmin post prodüksiyon çalışmaları yaklaşık 3 hafta sürdü. 29On Productions’ın yapımını üstlendiği videonun yaratıcısı ajansı: Judo, 110 saniyelik video Trabzonspor’un sosyal medya hesaplarından yayınlanır yayınlanmaz büyük ilgi gördü. Ana haber bültenlerine girdi.

Senin için hazırladığımız haberler