Carlo Ancelotti, Arda Güler için antrenmanı durdurdu

Cem Ergün
09.04.2024 - 16:48 | Son Güncellenme: 09.04.2024 - 17:06

Real Madrid, Şampiyonlar Ligi çeyrek final mücadelesinde Manchester City ile karşılaşacak. Bu maçtan önceki antrenmanda ise Arda Güler'in başrol olduğu bir olay yaşandı.

Carlo Ancelotti, Arda Güler için antrenmanı durdurdu

AJANSSPOR HABER

Real Madrid'in Şampiyonlar Ligi çeyrek final mücadelesinde Manchester City ile bu akşam 22:00'de karşı karşıya gelecek. Bu maç öncesinde yapılan son antrenmanda ise milli futbolcumuz Arda Güler ve İspanyol ekibinin teknik direktörü Carlo Ancelotti'nin başrolünde olduğu bir olay yaşandı. İşte İspanyol basınında yazılan o anlar...

Carlo Ancelotti'nin isteği

Real Madrid, dün Veldebebas tesislerinde Manchester City maçının taktik antrenmanın gerçekleştirdi. Madrid'in deneyimli teknik direktörü Carlo Ancelotti; Arda Güler, Luka Modric ve Brahim Diaz'dan, dar alanda konumlanan Rüdiger, Tchouameni, Kroos, Carvajal ve Mendy'e karşı hücum yapmalarını istedi.

Arda Güler'in ekibinden başarılı hücum

Carlo Ancelotti'nin bu organizasyonu doğrultusunda başlayan antrenmanda, Luka Modric orta sahayı geçti ve topu Arda Güler'in sol ayağıyla buluşturdu.

Arda Güler de şık pasıyla takım arkadaşı Joselu'yu golle burun buruna getirdi. Joselu gol atmaya hazırlanırken İtalyan teknik adam Ancelotti, düdüğüyle antrenmanı durdurdu.

Arda ve Modric'i işaret etti

Antrenmanı durduran İtalyan teknik adamın, Arda ve Modric'i işaret ederek: "İşte bunlar kadro kurmamı zorlaştırıyor" dediği belirtildi.

10 kişinin yeri net

 Manchester City maçı öncesinde basın toplantısı düzenleyen Carlo Ancelotti, ilk 11 tercihi hakkında şu ipuçlarını verdi: "Oyunculara ilk 11 hakkında bir şey söylemedim, size de söylemeyeceğim. Sadece bir bölgede şüphem var onu da yarın göreceksiniz. Garip bir şey olacağını sanmıyorum. Size hiçbir şey söylemeyeceğim. 10 kişi net, birine henüz karar vermedim ama bunu kimse bilmiyor."

Senin için hazırladığımız haberler