Carole, derbi için iddialı!

18.11.2016 - 12:26 | Son Güncellenme: 18.11.2016 - 12:26

Galatasaray'ın başarılı sol beki Carole, LİGTV'ye konuştu...

‘’Galatasaray’a gelirken hiç tereddüt etmedim’’

Teklif aldıktan sonra hiçbir düşüncesi olmadığını belirten Fransız oyuncu ‘’Galatasaray arzulu ve istekli bir şekilde bana teklifini iletti. Bundan dolayı buraya gelirken hiç tereddüt etmedim. Galatasaray’ın bu istekli görüntüsünü gördükten sonra diğer tekliflere bakmaya bile gerek kalmadı. Ayrıca, o dönemki kulübüm Troyes’un da ekonomik olarak zorda olduğu bir zamandı ve her 3 taraf içinde karlı ve güzel bir anlaşma oldu. Fransa’da oynarken açıkçası böylesine büyük bir kulübe geleceğime ihtimal vermezdim diyen Carole ‘’Futbol çok hızlı gelişen ve değişen bir oyun. Bir baktım kendimi Galatasaray’da buldum. Buranın bir parçası olmaktan da çok mutluyum dedi.

‘’Rekabeti bilerek geldim’’

Galatasaray’daki forma rekabetinin altını çizen Carole ‘’İmza attığımda bana kadroyu tanıttılar ve bir baktım Telles, Olcan ve H.Balta sol bek mevkii için rakiplerimdi. Ben rekabeti bilerek buraya geldim. Rekabet benim için zorluk yada fren değil aksine motivasyonumu arttıran birşey diyen Carole ‘’Hala sahaya çıktığımda 0’ümü vererek oynuyorum'' dedi.

‘’Meydan okumaya da kazanmaya da hazırım’’

Derbiyle ilgiliyse Carole şunları söyledi ‘’Fenerbahçe derbisi nasıl bir maç olur bilemiyorum ama biz iyi hazırlanıyor ve çalışıyoruz. Sahaya çıkıp elimizden geleni yapacağız ve kazanmak istiyoruz derken ben bu zorlu maçta meydan okumaya hazırım. Geçtiğimiz yıl Kadıköy’e giderken uzun süredir kazanamadığımızla ilgili bir diyalog hatırlıyorum. Bu aşmamız gereken bir durum ve bunu aşmak için hazırlanıyoruz dedi. Carole derbiyle ilgili umutlu konuşurken ‘’Neden bu sene kazanmayalım ve bu döngüyü tersine çevirmeyelim, bunların hepsi elimizde’’ dedi. Derbilerle ilgili ise ‘’Biz derbileri sezonun en önemli maçı gibi görüyoruz ve kaybettiğimizde sonuçları ağır oluyor. Bu açıdan bu derbi de bizim için çok önemli’’ dedi.

‘’İdol olarak kendime Maxwell’i örnek alıyorum’’

Açıkçası idol olarak bir isim yok kafamda, hiçbir futbolcu da kusursuz değil. Ben bunları örnek almaya çalışıyorum. Aklıma gelen ilk isim de Maxwell. Çok zeki bir oyuncu, pas alışverişini iyi yapan ve tekniği iyi olan bir oyuncu diyen Carole yine Marceolo ve David Alaba’yı da listeme ekleyebilirim cümlelerini kullandı.

"İstanbul'da hoşuma gitmeyen tek şey trafik"

"İstanbul'da hoşuma gitmeyen tek şey trafik... Trafik haricinde İstanbul güzel bir şehir ve çok hoşuma gidiyor. Tek kötü yanı trafik sıkıntısı. Ama Paris'le kıyaslamam gerekirse havanın Paris'e göre burada daha iyi olduğunu söyleyebilirim. İstanbul'da beslenme adına her şey var. Türkiye'de iyi beslenmeye çalışıyorum. Çok fazla Türk mutfak kültürünü bilmiyorum. Fransa'da daha çok Türk yemekleri deyince aklımıza fast food geliyor. Örneğin; Kebap. Fransa'da dönere kebap diyorlar. Bu fast food olarak sunulduğu için Fransa'da Türk mutfağında spesyel olarak bunu seviyordum."

"Fransızca konuşan oyuncularla daha iyi anlaşıyorum"

 "Saha içerisinde de görüyorsunuz, takımda çok güzel bir ambians ve atmosfer var. Ama en iyi anlaştığım oyunculara gelirsek elbette Fransızca konuşan oyuncular. Cavanda ve Chedjou gibi... Muslera'yı herkes seviyor ve bana herkes onu soruyor. Muslera sadece saha içerisinde değil saha dışında da bana kesinlikle çok şey katıyor. Muslera sahadayken takıma bir güven veriyor. Bir defans oyuncu olarak Muslera ile oynamak benim içinde büyük bir zevk. Bruma bu sezon takıma tekrar katılmasıyla birlikte bize güç kattı. Bazı olmayan yanlarımızı tekrar güçlendirdi. Özellikle ofansif anlamda. Bruma'nın sezona iyi başlaması takımımız içinde bir avantaj oldu. Bruma iyi bir oyuncu, onunla oynamaktan memnunum elbette."

Senin için hazırladığımız haberler