Çarpıcı iddia! Ocak ayında istediği transferler olmazsa...

08.11.2019 - 15:19 | Son Güncellenme: 08.11.2019 - 12:22

Çarpıcı iddia! Ocak ayında istediği transferler olmazsa...

6-0 kaybedilen Real Madrid maçının ardından sert açıklamalar yapan Fatih Terim'in hedefinde Mustafa Cengiz ve Abdurrahim Albayrak vardı.

Basın toplantısında, "Çok uzun zamandır, hem içeriye hem dışarıya mesajlar veriyorum. Aslında en önemli olan söyleyemediklerim. Arasındaki uçurum derler, öyle bir laf var" diyen Fatih Terim gündeme oturdu.

Yaz transfer döneminde 13 futbolcuyu kadrosuna katan Galatasaray'da Fatih Terim ile yönetim arasında ipler gerildi. Terim'in, "Futbolcuların geçmişine değil geleceğine yatırım yapmalıyız" ifadeleri sancıyı bir kat daha artırıyor.

Menajer transferleri...

Real Madrid'e karşı alınan farklı mağlubiyetin ardından kadro mühendisliği ile ilgili kafalarda soru işareti bırakan açıklamalar yapan Fatih Terim'in Mustafa Cengiz ile Abdurrahim Albayrak’ı kastettiği belirtildi. Yöneticiler, Terim'in transfer tercihlerine yönelmedi ve scout ekibini görmezden geldi.

İki Türk menajerle transfer çalışmalarını yürüten Galatasaray'da başkan Mustafa Cengiz ve Fatih Terim arasında iplerin gerildiği iddia edildi.

Akşam'ın haberine göre; son durumun ardından Fatih Terim'in Ocak ayında istediği oyuncuların alınmaması halinde mektubu cebine koyduğu ifade edildi.

Senin için hazırladığımız haberler