Carrasso'ya göre maçın adamı kim? Karşılaşmanın ardından konuştu...

12.02.2018 - 22:23 | Son Güncellenme: 12.02.2018 - 22:23

Carrasso, 3-0 kazandıkları Antalyaspor maçının ardından beIN Sports'a konuştu.

Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında Galatasaray, sahasında Antalyaspor'u 3-0 mağlup etti.

Galatasaray kalecisi Carraso'nun maç sonu açıklamaları şu şekilde:

"Bugün iyi bir performans gösterdim. Çalışmalarımızın meyvesini aldık. Şampiyonluk yolunda bir adımı eksiksiz geçtik. Gomis benim için maçın adamı çok önemli iki gol attı."

Carrasso'nun GS TV'ye açıklamaları

"İlk maçtı benim için çok heyecanlıydım ve gol yemediğim için çok mutluyum. Performansımız bu akşam çok mükemmeldi. Bu akşam kazanıp lider olacağımızı biliyorduk. Güzel bir oyun sonrası kazanmayı hak ettik."

Carrasso basın mensuplarına neler dedi?

Müsabakanın ardından basın mensuplarına açıklamada bulunan Carrasso, Antalyaspor karşısında iyi bir maç çıkardıklarını belirterek, "Maçı ilk yarıda koparmayı başardık. İlk yarıda 3 gol attık ve hiç gol yemedik. Önemli olan 3 puanı almak." diye konuştu.

Sarı-kırmızılı takımla ilk kez lig maçına çıktığını vurgulayan Carrasso, "Burada maça çıkmaktan dolayı büyük keyif aldım. Fadıl hoca ile Taffarel hocaya çok teşekkür ediyorum. Çünkü onlar beni bu maça hazırladılar. İyi bir maç çıkardığımı düşünüyorum." ifadelerini kullandı.

Fransız kaleci, şampiyonluk yarışıyla ilgili bir soru üzerine, "Şampiyonluğu en az hata yapan takım kazanacak. Puan farkları çok fazla değil. Dikkatli olursak Galatasaray şampiyon olacaktır." değerlendirmesinde bulundu.

 

Senin için hazırladığımız haberler