Castro, Napoleoni ve Berkan Rizespor galibiyetini değerlendirdi

17.03.2020 - 22:07 | Son Güncellenme: 17.03.2020 - 22:07

TFF Süper Lig'in 21. hafta erteleme mücadelesinde Göztepe, sahasında Çaykur Rizespor'u 2-0 mağlup etti. Karşılaşma sonrası Göztepeli oyuncuları galibiyeti yayıncı kuruluşa değerlendirdi.

Oyuncuların açıklamalarından Ajansspor'un derledikleri şu şekilde:

"Çok güzel bir galibiyet oldu"

Castro: "Çok önemli bir galibiyet. Olumsuz aldığımız bir süreç yaşamıştık. Çok güzel bir galibiyet oldu. Yukarıyı hedefliyoruz. Maalesef ki taraftarlarımız burada değil. Onların yokluğunu hissediyoruz. Galibiyetimizi onlara hediye ediyoruz."

"Sahaya karakterimizi koyduk"

Napoleoni: "Gol attığım için mutluyum ama galibiyet önemliydi. Sahaya karakterimizi koyduk. Performans olarak da iyi şeyler yaptık. Göztepe her zaman daha yukarısını hedefliyor."

"Taraftarın yokluğunu hissettik"

Berkan: "Aslında 3 maçtır mağlup oluyoruz ama 5 maçtır iyi değildik. Son dönemde düşük yaşadık. Kasımpaşa maçından sonra salı günü oynamak avantajdı. Bugün istediğimiz oyunu sergiledik. Daha iyi olacağız. Çıkışlı grafiğimize devam edip ligi en iyi yerde bitirmeye çalışacağız. Taraftarın yokluğunu hissettik. Golden sonra tribünlerin ismimi söylemesini isterdim. Hepimizin dikkatli olması lazım. Bu işin şakası yok. Mümkün olduğunca seyircisiz ya da evden çıkmayalım."

AJANSSPOR

Senin için hazırladığımız haberler