Caulker, Babacar ve Davidson'dan Fatih Karagümrük açıklaması

25.10.2020 - 18:13 | Son Güncellenme: 25.10.2020 - 18:26

Aytemiz Alanyaspor oyuncuları Caulker, Babacar ve Davidson, Fatih Karagümrük'ü 2-0 yendikleri karşılaşma sonrası açıklamalarda bulundu. Detaylar haberimizde...

Süper Lig’in 6. haftasında Aytemiz Alanyaspor, Fatih Karagümrük’ü konuk etti. Karşılaşma ev sahibi takımın 2-0’lık üstünlüğüyle sona erdi. Karşılaşma sonrası Alanyasporlu oyuncular açıklamalarda bulundu.

"Önemli bir galibiyetti"

Bababacar: Önemli bir galibiyetti. İyi bir oyun çıkardık. Galibiyetleri lige yaymak istiyoruz. Umarım böyle devam ederiz. Gol sevincim, son günlerdeki acı olaylara değinme adınaydı. Afrika'daki olaylar için mesaj vermek istedim.

"Şükürler olsun gol attım"

Davidson Pereira: Şükürler olsun gol attım. Antrenmanlarda ne yapacaklarımızı tekrarlıyoruz. Çok çalışıyoruz. Sahada da bunun karşılığını alıyoruz. Takım olarak iyi işler çıkardık. Ben maç maç düşünüyorum. Gol krallığı hedefim yok. Ama belki de bu hedefe ulaşabilirim, bilemiyorum.

"Oldukça iyi işler çıkarıyoruz"

Caulker: Oldukça iyi işler çıkarıyoruz. Gol yemiyoruz. Ama defans en önden başlar. Bu sene takım savunmasına destek veren oyuncularımız var. Golleri de buluyoruz. İyi işler çıkardığımızı düşünüyorum. Çok mutluyuz.

Senin için hazırladığımız haberler