Ajansspor

Çaykur Rizespor ilk 3 haftadan memnun

Editör: Ajansspor

Son Güncelleme /

Spor Toto Süper Lig'de Eskişehirspor ile deplasmanda 1-1 berabere kalarak puanını 5'e çıkaran Çaykur Rizespor'da, kulüp basın sözcüsü Aykut Ferah, deplasmanda önemli bir puan aldıklarını söyledi.

Haberin Kaynağı:
Ajansspor
Google NewsAbone OlOkunma Süresi: 27 sn
WhatsApp'ta PaylaşFacebook'ta PaylaşX'ta Paylaş
😀-
😂-
😢-
😡-
😲-
Çaykur Rizespor ilk 3 haftadan memnun
Çaykur Rizespor ilk 3 haftadan memnun

Çaykur Rizespor ilk 3 haftadan memnun

Ferah, yaptığı açıklamada, lige maç kaybetmeden devam ettiklerini belirterek, "Ligin ilk haftalarında toplanan puanların ne kadar kıymetli olduğunu biliyoruz. Bunun için deplasmanda kazanılan puanlar çok değerli" dedi.

Bunun bilinciyle mücadele ettiklerini dile getiren Ferah, "Deplasmanda oynadığımız maçlardan 4 puan topladık. Bu, bizim için büyük başarı. İç sahada da Fenerbahçe ile 1-1 berabere kalarak 1 puan aldık. İlk 3 haftada maç kaybetmeden 5 puan topladığımız için mutluyuz. Bizim için gelecek adına umut verici" diye konuştu.

Bu videoya da göz atabilirsin

Sizin için önerilen haberler yükleniyor...