Çaykur Rizespor yorumları kapattı!

İsa Kethüda
18.10.2021 - 16:41 | Son Güncellenme: 18.10.2021 - 16:44

Çaykur Rizespor haberleri... 1 puanla ligin dibine demir atan Çaykur Rizespor yönetimi, Twitter hesabı paylaşımlarını yorumlara kapattı. İşte detaylar.

Çaykur Rizespor yorumları kapattı!

AJANSSPOR-HABER

Süper Lig'de geride kalan 9 haftada sadece 1 puan alarak, son sıraya demirleyen Çaykur Rizespor, Twitter hesabındaki paylaşımlarını yorumlara kapattı. Yeşil beyazlı ekibin paylaşımlarına yorum yapmak isteyenler "Kimler yanıtlayabilir? @CRizesporAS adlı kullanıcının bahsettikleri yanıtlayabilir" yanıtıyla karşılaşıyor.

Sezona 2.5 yıllık sözleşme imzaladığı Bülent Uygun ile başlayan ancak alınan kötü sonuçlardan sonra yolları ayıran Doğu Karadeniz ekibi, takımı 7. haftada Hamza Hamzaoğlu'na teslim etti. Yeşil beyazlılar, Hamzaoğlu ile de çıktığı 3 maçtan da puan çıkartamadı.

'Malum takım' benzetmesi tartışma yarattı

Oğulcan Çağlayan transferi nedeniyle Galatasaray Kulübü ile karşı karşıya gelen Çaykur Rizespor Kulübü, başarısız sonuçlardan sonra özellikle sarı sırmızılı taraftarların sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarla hedef oldu. Rize'nin başkanı Tahir Kıran'ın Galatasaray maçı öncesi yaptığı 'malum takım' benzetmesi de iki kulüp arasında gerilimi artırmıştı.

Çareyi yorumları kapatmakta buldu

Milli maç arasından önce oynanan maçı Galatasaray deplasmanda 3-2 kazanınca taraflar arasında sosyal medya üzerinden yapılan atışmalar da devam etmişti. Çaykur Rizespor yönetimi, gerek rakip gerekse kendi taraftarlarından gelen tepkilere set çekmek adına sosyal medya hesabını yorumlara kapatmakta buldu çareyi.

Senin için hazırladığımız haberler