Çaykur Rizespor, Sinan Osmanoğlu İle Anlaştı | Transfer Haberleri

İsa Kethüda
07.01.2023 - 13:24 | Son Güncellenme: 07.01.2023 - 13:30

Transfer haberleri... Spor Toto 1’nci Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor, 32 yaşındaki defans oyuncusu Sinan Osmanoğlu’nu renklerine kattı. İşte detaylar.

Çaykur Rizespor, Sinan Osmanoğlu İle Anlaştı | Transfer Haberleri

TFF 1. Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor, Okechukwu Godson Azubuike'den sonra MKE Ankaragücü’nde savunma oyuncusu Sinan Osmanoğlu ile prensip anlaşmasına vardı. 

Prensip anlaşmasına varıldı

Yeşil-mavili kulüpten yapılan yazılı açıklamada, “Çaykur Rizesporumuz Sinan Osmanoğlu’nun kulübümüze transferi için Ankaragücü ile prensip anlaşmasına varmıştır. 

Deneyimli defans oyuncusu takımımızın Antalya’daki devre arası hazırlık kampına katılmış olup, transfer sezonunun açılmasıyla birlikte resmi işlemler tamamlanacaktır. Sinan’a ‘Hoş geldin’ diyor, kendisine yeni takımında başarılar diliyoruz. Camiamıza ve kamuoyuna saygılarımızla duyurulur” ifadelerine yer verildi.

Bu sezonki performansı

Bu sezon MKE Ankaragücü ile 4 maçta sahaya çıkan ve 275 dakika sahada kalan 32 yaşındaki savunma oyuncusu 1 gol kaydetti.

Savunma oyuncusu futbola Galatasaray altyapısında başlamıştı. Tecrübeli oyuncu sırasıyla Küçükçemece, Bayrampaşa, Altınordu ve Gazişehir gibi takımların da formalarını giydi.

Sinan Osmanoğlu, Türkiye U18 ve Türkiye U19 formalarını giydi.

Senin için hazırladığımız haberler