Çaykur Rizesporlu futbolcular yarına umutla bakıyor

16.04.2021 - 21:37 | Son Güncellenme: 16.04.2021 - 21:44

Son dakika haberleri... Süper Lig'in 35. haftasında Çaykur Rizespor, deplasmanda Antalyaspor'u 3-2 mağlup etti. Rizeli futbolculardan Sabo, Boldrin ve Selim Ay; ligde tutunabilmek adına oldukça umut vadedici konuştu. İşte detaylar...

Çaykur Rizesporlu futbolcular yarına umutla bakıyor

AJANSSPOR - HABER

Süper Lig'in 35. haftasında Çaykur Rizespor, zorlu Antalyaspor deplasmanından 3 puanı 3 golle alarak taraftarlarına anlamlı bir hediye verdi. Bülent Uygun yönetiminde iyi bir çıkış yakalayan Karadeniz ekibi; bu grafiği Ersun Yanal'ın öğrencilerine karşı sürdürdü.

Maçın ilk 5 dakikasında 2-0 öne geçen Rize, ikinci yarıda bir kez daha Boldrin'in golüyle farkı 2'ye çıkarttı ve maçı 3-2'lik skorla kazandı. Son saniyeleri heyecanlı geçen maçta gülen taraf Çaykur Rizespor oldu. Maçın akabinde Çaykur Rizesporlu Fernando Boldrin, Selim Ay ve Erik Sabo, maça dair görüşlerini paylaştı. İşte, Rizesporlu futbolcuların Antalya maçına ve Süper Lig'deki geleceklerine ilişkin düşünceleri...

Boldrin, "Bu 3 puan belki de bizi ligde tutacak..."

Fernando Henrique Boldrin, "Şut atmak için iyi bir şansım oldu. Önüm boşaldı. Kalecinin uzanamayacağı bir köşeye bıraktım. Antalyaspor gerçekten çok iyi bir takım. Onlarla oynamak çok zor. Her zaman rakiplere baskı kurabiliyorlar. Öne geçmemize rağmen o baskıyı hissettik. Bu 3 puan belki de bizi ligde bırakacak. Devamımız için önemli bir 3 puandı.”

Erik Sabo, "Maça çok iyi başladık..."

Erik Sabo, “Savunmanın arkasında bir boşluk olduğunu gördüm. Güzel pas geldi. Ben de iyi bir şekilde dokundum ve golü attım. Kazandığımız için sevinçliyim. Maça çok iyi başladık. 2 gol bulduk. Maçı kontrol altına almak istedik ancak 2 gol yedik. Stres altına girdik. Bu 3 puan bizi avantajlı konuma getircektir.”

Selim Ay, "Herkes her alanda mücadele ediyor..."

Selim Ay, “Haftalardır hocanın gelmesiyle birlikte güzel bir çıkışımız var. Havamızın bozulmamasını istiyorduk. Antalya gibi iyi ve kompakt br takıma karşı 2 gol bizi rahatlattı ancak ilk yarı sonucundaki duran top golü baskı yarattı. Maçın kırılma anlarında iyi ve güçlü durduk.

Buradan galip ayrılmamızın büyük faktörlerinden birisi, maçın farkındaydık. Her saniyesinin farkındaydık. Kim oynarsa oynasın takım savunması iyi yapıldığı zaman oyunda kalabilirsiniz. Hocanın gelmesiyle birlikte dediğim gibi farkındalığımız arttı. Bu iş hava meselesi.

Bazı takımlar yukarı, bazı takımlar birbirini aşağı çekebilir. Takım savunması ve takım defansını iyi yaptığımız için bu böyle. Herkes her alanda mücadele ediyor.”

Senin için hazırladığımız haberler