Çebi, '3', Sergen Yalçın '1 yıl olsun'

Eren Tuncay
07.06.2021 - 12:46 | Son Güncellenme: 07.06.2021 - 15:29

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Sergen Yalçın'la 3 yıllık sözleşme yapmak istiyor. Şampiyon teknik adam Yalçın ise 1 yılda diretiyor.

Çebi, '3', Sergen Yalçın '1 yıl olsun'

AJANSSPOR - HABER

Sezonu Çifte kupayla bitiren Beşiktaş'ın, teknik direktör Sergen Yalçın ile yeni sözleşmeyi ne zaman imzalayacakları son dönemde siyah-beyazlı taraftarların en merak ettiği konu.

"En büyük Beşiktaş'tır"

Başkan Ahmet Nur Çebi, yaptığı birçok açıklamada Sergen Yalçın ile yeniden anlaşma konusunda olumlu olduklarını birçok kez dile getirmişti. Son olarak Sergen Yalçın konusunda taraftarların tedirginliğinin olduğu yönündeki bir soruyu yanıtlayan Çebi, şunları söylemişti: "Niye tedirgin olsunlar? Beşiktaş'ın başkanı gider başka başkanı gelir. Futbolcular gider futbolcular gelir, hocalar gider hocalar gelir. Söz konusu Beşiktaş’tır. En büyük Beşiktaş’tır. Büyük olan Beşiktaş’ın taraftarıdır. Hiç tedirgin olmasınlar. Her dönem Beşiktaş kendi kıymetini yukarı çıkaracak insanlarla beraber olacaktır."

İlgini Çekebilir
Çebi'den Sergen Yalçın'a mesaj: Hocalar gelir gider, en büyük Beşiktaş'tır
Habere Git

Yönetim 3 yıl, Yalçın 1 yıl diyor

NTV Spor'un haberine göre Beşiktaş yönetimi Sergen Yalçın'a 3 yıllık sözleşme teklif etti. Sergen Yalçın ise 1 yıllık sözleşme talip ediyor.

Yalçın kontrata güvenmiyor!

 

Beşiktaş'a Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası kazandıran Sergen Yalçın, uzun vadeli kontratlara inanmadığını her fırsatta dile getirdi. Sezon sonunda Aspor'a verdiği röportajda da Yalçın, "Ben kontrata değil başarıya güvenirim. Benim başarı korur" demişti. Yani Yalçın, başarısız olunduğunda geçmişin hemen unulacaını ve dolayısıya uzun vadeli sözleşmelerin bir işe yaramayacağını savunuyor.  

 

Arada 2 milyon Euro'luk uçurum

Ahmet Nur Çebi ile Sergen Yalçın, yola devam konusunda prensip kararı almış olsalar da yıllık ücrette henüz aynı noktaya gelmiş değil. Edinilen bilgilere göre Yalçın, yıllık 3 milyon Euro istiyor. Mali durumu gözeten Çebi ise 1 milyon Euro öneriyor. Ancak siyah beyazlı kaynaklar tarafların 2 milyon Euro'da el sıkışacaklarını düşünüyor. Yalçın geride bıraktığımız sezonda Beşiktaş'tan 7 milyon lira garanti ücret aldı.

Senin için hazırladığımız haberler