Çekya Basını Arda Güler'in Performansına Sessiz Kalmadı: "Real Madrid..."

İsa Kethüda
25.02.2022 - 11:50 | Son Güncellenme: 25.02.2022 - 11:56

Fenerbahçe'nin, Slavia Prag'a yenildiği maçta sonradan oyuna giren ve gösterdiği performansla büyük övgü alan Arda Güler'e Çekya basını da sessiz kalmadı.

Çekya Basını Arda Güler'in Performansına Sessiz Kalmadı: "Real Madrid..."

UEFA Avrupa Konferans Ligi rövanş mücadelesinde Fenerbahçe, deplasmanda Slavia Prag'a 3-2 mağlup oldu ve Avrupa'ya veda etti.

Arda Güler yine gözlerin pasını sildi

Karşılaşmanın 57. dakikasında Dimitris Pelkas'ın yerine oyuna giren genç oyuncu Arda Güler, kısa sürede göstermiş olduğu performansla büyük beğeni topladı. Özellikle Mergim Berisha'nın attığı golde en büyük katkı genç oyuncudan geldi.

Arda 4 kişiyi çalımladı, Berisha golü attı

Fotomaç'ta yer alan habere göre; oyuna girdiği dakikalarda 17 yaşına basan Arda, Berisha'nın attığı golde 4 kişiyi çalımlayarak izleyenleri mest etti. Fenerbahçeli taraftarlar, maç öncesinde "Arda'yı korumamız lazım" diyen İsmail Kartal'ı eleştiri yağmuruna tuttu.

Arda Güler, Çekya basınında gündem oldu

Slavia Prag'ın tur atlaması Çekya basınında geniş yer bulurken, Arda Güler'e de ayrıca parantezler açıldı. İşte Arda için yapılan o yorumlar;

"Emre Belözoğlu'nu da andırıyor"

"Arda Güler'e bakınca hafızalarda Real Madrid efsanesi Guti canlanıyor. Stili son zamanların en iyi Türk futbolcusu olan Emre Belözoğlu'nu da andırıyor. Türkiye'de çok parlak bir geleceği var. Hakkında; Geleceği doğru planlanırsa Real Madrid'de oynar yorumları yapılıyor."

Real Madrid'in yolunu tutabilir

"Arda henüz 18 yaşında bile değil ve Fenerbahçe onu çok önemsiyor. Özel şoförü var. Yakında yeni sözleşme imzalaması ve gelecek sezon daha fazla forma giymesi gerekiyor. Ve bir gün Real Madrid'in yolunu tutabilir."

Senin için hazırladığımız haberler