Cengiz Ünder geri dönüyor!

08.04.2021 - 16:26 | Son Güncellenme: 08.04.2021 - 16:30

Leicester City forması giyen Cengiz Ünder, Roma'ya geri dönüyor. Leicester, kiralık olarak transfer ettiği Ünder'in opsiyonunu kullanmayacak. Transfere dair son detaylar haberimizde.

Cengiz Ünder geri dönüyor!

DIŞ HABER - AJANSSPOR

Premier Lig ekibi Leicester City’de kiralık olarak forma giyen Cengiz Ünder’in Roma’ya geri dönebileceği öne sürüldü.

 

Leicester Cengiz Ünder'in opsiyonunu kullanmayacak

Telegraph Gazetesi Muhabiri John Percy’nin haberine göre, Leicester City milli futbolcunun satın alma opsiyonunu kullanmayacak. İngiliz ekibi sezon başında Cengiz Ünder’i 20 milyon sterlinlik satın alma opsiyonuyla kiralık olarak kadrosuna katmıştı. 

 

Cengiz Ünder’in Leicester City performansı

23 yaşındaki futbolcu sakatlıklardan ötürü pek çok maç kaçırırken, Ada ekibinde 19 karşılaşmada forma giydi. Cengiz Ünder bu maçlarda 2 gol atıp 3 asist yaptı. Milli futbolcunun İtalyan ekibi Roma ile 30 Haziran 2023’e kadar sözleşmesi bulunuyor.

 

'Umarım uzun yıllar Premier Lig'de forma giyerim'

Cengiz Ünder, daha önce yapmış olduğu açıklamalarda İngiltere'de uzun yıllar forma giymek istediğini söylemiş ve şöyle demişti: ''İtalya'da fiziğe, İngiltere'de taktiğe dayalı futbol var. Benim için zor 3-5 ay oldu. Soğuk havaya ve futbola alışmam uzun sürdü. Şu an alıştığımı düşünüyorum. Umarım uzun yıllar Premier Lig'de forma giyerim''

Cengiz Ünder kariyer planını açıkladı
 

Senin için hazırladığımız haberler