Cengiz Ünder'in sahalara dönüş tarihi belli oldu!

15.03.2019 - 00:33 | Son Güncellenme: 14.03.2019 - 21:33

Roma'da forma giyen Milli futbolcu Cengiz Ünder'in sahalara dönüş tarihi belli oldu! Cengiz Ünder sahalara ne zaman dönecek?

Cengiz Ünder hakkında resmi açıklama geldi.

Roma'nın yeni teknik direktörü Claudio Ranieri, SPAL maçı öncesinde düzenlediği basın toplantısında Cengiz Ünder'le ilgili açıklamalarda bulundu.

İtalyan teknik adam, yaklaşık 2 aydır sahalardan uzak kalan yıldız ismin bu hafta da takımdaki yerini alamayacağını söyledi.

Fanatik'te yer alan habere göre, Roma'nın 19 Ocak'ta Torino'yu kendi sahasında 3-2 mağlup ettiği mücadelenin 5'inci dakikasında sakatlanan Cengiz Ünder, o gün bugündür takımdaki yerini alamıyordu. Sol adalesindeki problem nedeniyle yaklaşık 2 aydır sahalardan uzak kalan milli futbolcunun bu hafta oynanacak SPAL karşılaşmasında da yer alamayacağı açıklandı.

Cumartesi günü oynanacak maç öncesinde kameraların karşısına geçen Roma'nın yeni direktörü Claudio Ranieri, "Cengiz'in tedavisine milli arada da devam edilecek. Daha sonrasında takımdaki yerini almasını umuyorum." ifadelerini kullandı. 21 yaşındaki futbolcunun bu açıklamalar sonrası en erken 31 Mart'ta oynanacak Napoli maçıyla sahalara dönmesi bekleniyor.

Senin için hazırladığımız haberler