Cengiz'den Terim'e : Kim bilgi sızdırdı? Üçümüzden biri...

24.01.2020 - 20:28 | Son Güncellenme: 24.01.2020 - 20:28

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, Fatih Terim'in "bilgi sızdırdılar" iddialarına cevap verdi.

Mustafa Cengiz bu iddialarla ilgili şunları söyledi:

Sanki S400 kodlarını verdik!

"Bize sanki kale savunmasını vermişiz gibi, S400 kodlarını vermişiz gibi bilgi sızdırma iddialarında bulundular. Ben teknik direktör olsam bunun Galatasaray'a yakışıp yakışmadığını bir düşünüp böyle bir şey demem. Hicap duyarım.

Hocayla problemimiz yok!

Ne vermişiz? Şu anda gündemde bu var. Bilgi sızdıran bir yönetim kurulu imajına büründük. Hangi mahrem bilgiyi vermişiz? Teknik direktörümüz geldikten sonra 16:30'a kadar beraberdik. 2 saat sportif ve 2 saat yönetim toplantısı yaptık. Yönetim kurulu soramdı bile... Ben yönetim kuruluna çok teşekkür ediyorum, o kadar güven duyarlar bize. Sordu bir arkadaş. Hocamız geldi dedi. Çünkü herkes hocayı gördü. "Nasıl oldu?" dediler. Hiç problem yok, gayet iyi dedim. Biz aynı noktadayız, aynı duruştayız.

Yusuf ameliyatlı, Abdurrahim plasede ve Kare As benim!

Birtakım medya mensubu arkadaşlarım şurdan buradan bunun bilgisini almış olabilirler. Fatura Yusuf Günay'a çıktı, çok üzüldüm... Yusuf zaten ameliyatlıydı, sonra plasede Abdurrahim, asıl asta da ben varım. Üçümüzüz... Sızan bilgi ne? Arda Turan'a yönetim hayır dedi. Neymiş yönetim iyi yönetecekti. Biz tekrar mı Arda Beyi alacaktık? Bizim görüşümüzde bir değişiklik yok zaten. Ben durumu anlamadım.

 

Terim'in işaret ettiği o köstebek kim?

Senin için hazırladığımız haberler