Cengiz'in başlattığı kampanya için Terim: "Kim başlattı, haberim yok"

20.01.2021 - 21:33 | Son Güncellenme: 20.01.2021 - 23:28

Son dakika haberleri... Süper Lig'de Galatasaray, Denizlispor'u yendi. Maçın ardından Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz'in başlattığı 'Aslan gibi sponsor' kampanyası için yaptığı açıklama geceye damga vurdu. Terim neler söyledi? İşte detaylar...

Cengiz'in başlattığı kampanya için Terim: "Kim başlattı, haberim yok"

Süper Lig'in 20. hafta maçında Galatasaray, sahasında Denizlispor'u 6-1 mağlup etti. Maçın ardından Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim değerlendirmelerde bulundu.

"Doğru yaptığımız zaman..."

Maçın ardından mutlu olduğunu açıklayan Terim, "2-3 tane korner atışlarıyla ilgili çalışmalarımız var. 2-0 olunca ısrar ettim. Doğru yaptığınız zaman doğru sonuç oluyor. Ona sevindim. Çok çalıştığımız taktik anlayışıydı. Çok goller atan bizler, bu yıl maalesef duran toplardan sıkıntımız var. Ondan dolayı mutlu oldum." dedi.

"Galatasaray yukarıları sever"

Galatasaray'ın yukarıları sevdiğini belirterek mesaj yollayan Terim, "Eksikliklerden bahsetmedik. Ön görülemeyen tabloyu ifade etmiştim. Hiçbir zaman eksik değiliz. Birçok şey ile boğuşan Denizlispor'un işi kolay değil. Farklı galibiyetten sonra konuşmak kolaydır ama çok tekniğe girmeyeceğim. Bugün konuşmamız gerekenler daha farklı. 500. golün Jesse'ye nasip olması daha güzel. Golle beraber moral kazanacağını düşünüyorum. Ligde 20 maçtan fazla var. Konuşmak çok erken ama Galatasaray şartlar ne olursa olsun yukarıları sever." ifadelerini kullandı.

Muslera yorumu

Aylar sonra ilk maçına çıkan Fernando Muslera hakkında da konuşan Fatih Terim, "3 puanla beraber Muslera'nın dönüşü ve Arda'nın ona önemli bir jest yaparak kaptanlık bandını vermesi sevindirici. Arda da takım için önemli bir oyuncu. Müthiş bir Arda izliyorum. Galatasaray kendi evladını sadece futbolcu olarak kazanmadı. Başka görevleri de rahatlıkla yapabilecek bir Arda olduğu için de çok seviniyorum. Muslera'ya hoş geldin diyorum. İyi bir hafta oldu. Hemen yarın Malatya maçı için tekrar başlıyoruz." şeklinde konuştu.

"Bağış kampanyasından haberim yok"

Gün içinde Mustafa Cengiz'in açıkladığı bağış kampanyası hakkında konuşan Fatih Terim, "Bağış kampanyası mı? Kim başlattı? Haberim yok. İlk defa duyuyorum. Haberim yok." dedi.

Mustafa Cengiz ne demişti?

Mustafa Cengiz gün içinde GS TV'de, "Taraftarımıza teşekkür ederim, 'Aslan gibi sponsor' hastaghı güzeldi. EURO-TL hesap numaraları açıklanacak. Bağış için açıklayacağız. Socios var. SMS de açıklayacağız. 5 TL değil, en az 100 TL olacak. 5 TL verenler dua etsin, onların duası da bizi kaldırır. İlk olarak ben 500 bin TL'lik bir destekle başlıyorum. Abdurrahim Albayrak da 500 bin TL'lik destek sağlıyor." ifadelerini kullandı.

MUSTAFA CENGİZ'İN AÇIKLAMALARININ TAMAMINI BURADAN OKUYABİLİRSİNİZ.

"Olursa çok iyi olur, Olmasa da dünyanın sonu değil"

Transferlerin son durumunun sorulması üzerine Terim, "Daha 10 gün var. İnanıyorum yapabileceğimizin en iyisini yapacağız. Listedeki isimleri verdik. Olmadığı zaman oturup ağlayacak halimiz yok. Kalan sahalar bizimdir deyip, şimdiye kadar nasıl çıkıp oynadıysak, transfer olmadığında ‘vah’ diyecek adam değilim. Daha önce demedim, bundan sonra da demem. Olursa çok iyi olur. Olmasa da dünyanın sonu değil" diye cevap verdi.

Senin için hazırladığımız haberler