Cenk Laleci'den Orhan Terzi'ye destek

24.12.2020 - 13:32 | Son Güncellenme: 24.12.2020 - 13:33

TFF 1. Lig takımlarından Menemenspor, 8. haftanın erteleme maçında Adanaspor'u 3-2 yenmesine rağmen sahada 6 yabancı bulundurduğu için hükmen mağlup sayılacak. İzmir ekibinde Orhan Terzi ile yollar ayrıldı. Menemenspor'da teknik direktör Cenk Laleci, Orhan Terzi'ye destek verdi. İşte detaylar...

TFF 1. Lig'de Adanaspor ile deplasmanda oynadığı maçı 3-2 kazanan Menemenspor, maç esnasında 6 yabancı oyuncu oynatarak kural hatası yapmıştı. Hükmen mağlup sayılması beklenen Menemenspor'da maçın ardından yardımcı antrenör Orhan Terzi'nin görevine son verildiği açıklanmıştı. Menemenspor'da teknik direktör Cenk Laleci'den açıklama geldi. (MENEMENSPOR'DA SUÇLU ORHAN TERZİ Mİ?)

Radyospor'da Salim Manav'ın canlı yayın konuğu olan Cenk Laleci, "Adanaspor maçında kural hatası yaptık, çok üzüldük. Büyük bir hata yaptık. Ekip halinde bir dalgınlık yaşadık. Oyunun heyeca nına kapılmıştık. Tüm oyuncularımdan defalarca özür diledim. Çok üzüldüm. İnanın gözyaşlarımı tutamadım. Futbolcularımın emeklerine yazık oldu.

Menemenspor'a destek veren herkesten özür dilerim. Orhan Terzi hocamız şu an yanımda. Henüz yüzyüze başkanla görüşmedik. Orhan Hoca'nın görevine son verildi kararını görünce biz de çok şaşırdık. Başkana telefonla ulaştım. Orhan Hoca'nın konu ile alakası yok dedim. Çünkü Orhan Hoca maçı tribünde takip ediyordu. Kendisi de bana 'O zaman sana da teşekkür edelim' dedi. Yüz yüze görüşüp konuyu netliğe kavuşturacağız." ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler