Cenk oldukça iddialı!

08.10.2016 - 21:30 | Son Güncellenme: 08.10.2016 - 22:35

Milli takımın yıldız golcüsü Cenk Tosun, İzlanda maçı öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı. İşte Cenk'in açıklamaları:

"Gerçekten İzlanda’nın son senelerde oynadığı futbol, yaptığı işler ortada. O yüzden kolay olmayacak. 0 hazır olduğumuzu düşünüyoruz. Biz de çok iyi takımız. Ukrayna maçındaki 2. yarı gibi oynarsak buradan puanlarla döneceğimize inanıyoruz.

2014’te İzlanda’ya kaybedilen 3-0’lık maç için: “Evet, o maç bizim için iyi geçmemişti. Yaptığımız hataları analiz ettik. 1-0’da bizim kaçırdığımız çok önemli pozisyonlar var ama girmeyince 3-0 yenik ayrıldık. Onun üstünden 2 sene geçti. Bence çok farklı bir maç olacak yarın.”

Maçtan sonra arkadaşlar arasında yaptığımız konuşmalarda "her maçı 2. devredeki gibi oynarsak yenemeyeceğiz takım yok" diye konuştuk. Gerçek milli takım gibi 2. yarı oynadı. Hocamızın devre arasında yaptığı taktiklerle gerçek gücümüzü gösterdik.

Bir pozisyonda baldırıma bir diz gelmişti. Herkes bilir nasıl bir ağrı olduğunu. Doktorlarımızı gerçekten çok ilgilendi. Uçakta bile buz tedavisi oldum. Beni maça hazır hale getirmek için her şeyi yaptılar.

Biz iyi hissediyoruz. Dün 5-6 saatlik yolculuktan sonra yorgun düştük otelde. Bugün gereken dinlenmeleri yaptık. Yarın 0 hazır olacağımızı düşünüyorum. Gereken taktiklerle yorgunluğu atacağımızı düşünüyorum." 

Senin için hazırladığımız haberler