Cenk Özkaçar: Türk'üm, yani sahada agresif oynarım

24.08.2022 - 00:39 | Son Güncellenme: 24.08.2022 - 00:46

İspanya LaLiga ekibine kiralık transfer olan Cenk Özkaçar, imzadan sonra teknik direktör Gennaro Gattuso ve kendi oyunu hakkında açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...

Cenk Özkaçar: Türk'üm, yani sahada agresif oynarım

AJANSSPOR HABER

Valencia, Cenk Özkacar'ın satın alma opsiyonuyla birlikte 1 yıllığına kiralandığı Cenk Özkaçar, kulübün resmi internet sitesinde açıklama yaptı. İşte detaylar...

''Gattuso'ya duyduğum özel sevgi...''

"Valensiya mükemmel bir şehir, büyük bir tarihi olan kulüp inanılmaz, taraftar harika." diyen Cenk, "Buraya gelişimdeki diğer bir neden ise teknik direktör Gattuso'ya duyduğum özel sevgi. Bu gerçekten önemli oldu. Onunla çalışmak için çok heyecanlıyım ve bu meydan okumaya kendimi gerçekten hazır hissediyorum." açıklamasında bulundu.

''Oynamak için sabırsızlanıyorum''

Cenk, "Bu inanılmaz kulüpte olduğum için çok heyecanlı ve mutluyum. Buraya uyum sürecimin çok kolay olacağına inanıyorum. Herkes Valencia taraftarının farklı olduğunu biliyor, dünyanın en iyisi. Onları tanımak, onların karşısında oynamak için sabırsızlanıyorum. Takıma destekleri çok büyük. Bu kulüp için her şeyimi vereceğime herkes emin olsun. Her antrenmanda ve her maçta neler yapabileceğimi göstereceğim." şeklinde konuştu.

"Türk'üm, yani sahada agresif oynarım''

Defansta çok agresif bir oyun stiliyle oynadığını, fiziki olarak güçlü ve topla oynamayı seven bir futbolcu olduğunu kaydeden 21 yaşındaki milli futbolcu, "Türk'üm, yani sahada agresif oynarım. Erkek kardeşinin Erasmus öğrenci değiş-tokuş programıyla geçen yıllarda Valensiya'ya geldiğini, kendisinin o dönem evdeydim. Şimdi ben buradayım, o evde. Şehri tanıyor ve bana buranın dünyanın en güzel kenti olduğunu söyledi. Valensiya'ya gelmeyi çok arzuluyordum. İki gündür buradayım ve söylenenlerin doğru olduğunu hemen gördüm."  ifadesini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler