Cenk Tosun ile Ismael arasında mini kriz!

22.08.2022 - 00:04 | Son Güncellenme: 22.08.2022 - 10:24

Süper Lig'in 3. haftasında Beşiktaş'ın 4-1 kazandığı Karagümrük maçında Cenk Tosun ile teknik direktör Valerien Ismael arasında oyuna girme krizi yaşandı.

Cenk Tosun ile Ismael arasında mini kriz!

Kartal YİĞİT -AJANSSPOR ÖZEL

Beşiktaş, Vodafone Park'te Karagümrük'ü 4-1 yenerken kadroya yeni katılan Wout Weghorst ile Jackson Muleka ilk kez gol sevinci yaşadı. Golcülerin bu başarılı oyunu taraftarı memnun ederken maçın sonlarında yedek kulübedeki golcü Cenk Tosun ile teknik kadro arasında küçük bir kriz yaşandı. 

Ismael, Cenk Tosun'u yanına çağırdı

Geçen hafta kırmızı kart cezası nedeniyle kadroda yer almayan Cenk Tosun ikinci yarıda oyuna girmek için ısınmaya başladı. Maçın sonlarında doğru Beşiktaş Teknik direktörü Valerien İsmael, Cenk Tosun'u yanına çağırdı. 

Cenk Tosun sinirlendi

Cenk Tosun oyuna girmeyi beklerken, Ismael, oyuncuyu tekrar ısınmaya gönderdi. Bunun üzerine Cenk Tosun'un sinirlendiği görüldü. 

Yeleğini yedek kulübesine attı

Maçın 90 + bölümünde Ismael tekrar Cenk Tosun'un oyuna girmesini istedi.. 90+3'de değişiklik olurken moralsiz olduğu gözlenen Cenk Tosun'un yeleğini sinirli bir şekilde yedek kulübesine attığı görüldü. 

Ayağına top değmeden maç bitti

Cenk Tosun oyuna girdikten saniyeler sonra hakem Arda Kardeşler karşılaşmanın son düdüğünü çaldı. Cenk Tosun maçın bitmesinden sonra üzgün bir şekilde soyunma odasına gitti.

Duş almadan gitti

Teknik direktör Ismael ile mini kiriz yaşayan tecrübeli golcü oyuncu Cenk Tosun duş almadan stadyumdan ayrıldı.

Senin için hazırladığımız haberler