Cenk Tosun, Beşiktaş-Eyüpspor maçından sonra konuştu

Ali Bozkurt
16.01.2024 - 23:16 | Son Güncellenme: 16.01.2024 - 23:21

Ziraat Türkiye Kupası'nda Eyüpspor'u 2-0 mağlup eden Beşiktaş'ta 2 gol sahibi Cenk Tosun, maçtan hemen sonra açıklamalarda bulundu. Detaylar...

Cenk Tosun, Beşiktaş-Eyüpspor maçından sonra konuştu

AJANSSPOR HABER

Ziraat Türkiye Kupası'nda Eyüpspor'u 4-0 mağlup eden Beşiktaş'ta Cenk Tosun maçta 2 gol atma başarsı gösterdi. Tosun maçtan sonra açıklamalarda bulundu. Detaylar...

"İyi oynadığımızı düşünüyorum''

Karşılaşma hakkında değerlendirmede bulunan Cenk Tosun, "İyi oynadığımızı düşünüyorum. Hak ettiğimiz bir galibiyet oldu. Üst üste 3'üncü galibiyet. Kupada yolumuza devam ediyoruz. Kupa bizim için bu sene çok önemli. Takım arkadaşlarımı kutluyorum" dedi.

"Semih çok iyi işler yapıyor''

Semih Kılıçsoy hakkında konuşan Cenk Tosun, "Semih çok iyi işler yapıyor. Ona biraz da tecrübe aktardığımızda neler yapacağını herkes görecek. Abisi olarak yanındayım. Çok güzel işler yapacak. Benim rekorumu onun geçmesini istiyorum, en büyük isteğim o" dedi.

''Ben de adapte olmaya çalışıyorum''

Karşılaşmada asist yapan genç oyuncu Demir Ege ise,  "Türkiye Kupası hedeflerimizden biri. Gol yemeden kazandığımız için mutluyuz. Hocamızın benden farklı istekleri oluyor. Ben de adapte olmaya çalışıyorum" dedi.

Senin için hazırladığımız haberler