Chelsea, Edouard Mendy'yi transfer etti

21.09.2020 - 17:06 | Son Güncellenme: 21.09.2020 - 17:07

Chelsea son dakika transfer haberleri... Premier Lig ekiplerinden Chelsea, Edouard Mendy'yi transfer etti. İşte detaylar...

DIŞ HABER - AJANSSPOR

İngiltere Premier Ligi ekiplerinden Chelsea, Kepa Arrizabalaga'nın performansının yetersiz olması nedeniyle kaleci arayışlarına hız verdi. Maviler, Eduardo Mendy ile anlaşmaya vardı.

Mendy ile anlaşma tamam

BBC'de yer alan habere göre; İngiltere Premier Lig ekibi Chelsea, Fransa Ligi takımlarından Rennes forması giyen Senegalli kaleci Eduardo Mendy ile anlaşmaya vardı.

Lampard'dan Kepa açıklaması

Chelsea Teknik Direktörü Frank Lampard, Liverpool'a kaybettikleri karşılaşma sonrası kaleci Kepa Arrizabalag'ın performansı hakkında açıklamalarda bulundu.

"Destek olunmalı"

"Kepa çalışmalarına devam etmeli ve çevresi de ona destek olmalı. Oyuncuların bireysel olarak da desteğe ihtiyacı var. Özellikle ben tüm oyuncularıma bu desteği veriyorum. Şimdi ona desteğimizi vermeliyiz, çünkü bu çok önemli"

33 maça çıktı

Öte yandan Senegalli kaleci Mendy, geçen sezon Rennes formasıyla 33 maça çıktı ve kalesinde 31 gol gördü. Bu sezon ise bir karşılaşmada forma giyen 28 yaşındaki kaleci, Senegal Milli takımın da kalesini koruyor.

Chelsea'nin bu sezon yaptığı transferler:

  • Kai Havertz
  • Timo Werner
  • Ben Chilwell
  • Hakim Ziyech
  • Malang Sarr
  • Thiago Silva

Mendy'nin yerine Uğurcan Çakır

Öte yandan, Rennes, Mendy'nin Chelsea'ye transfer olmasının ardından yerini Trabzonspor'un başarılı kalecisi Uğurcan Çakır ile doldurmak istiyor. Fransız ekibi, Çakır için Fırtına'ya 12 milyon artı 3 milyon bonus ve bir sonraki satıştan %15 pay teklifi yaptı. Görüşmeler devam ediyor... Haberi okumak için tıkla

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler