Göztepe, Chelsea'nin eski golcüsü Franco Di Santo'yu İzmir'e getirdi

14.01.2022 - 13:08 | Son Güncellenme: 14.01.2022 - 13:13

Süper Lig ekibi Göztepe, bir süredir transfer görüşmelerini sürdürdüğü Arjantinli santrfor Franco Di Santo’yu İzmir’e getirdi. Haberler detayımızda...

Göztepe, Chelsea'nin eski golcüsü Franco Di Santo'yu İzmir'e getirdi

Spor Toto Süper Lig'in ikinci devresine 4-0'lık Antalyaspor galibiyetiyle moralle başlayan Göztepe, kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor.

Di Santo İzmir'e geldi

Sarı-kırmızılılar, transfer çalışmaları kapsamında 32 yaşındaki Arjantinli santrfor Franco Di Santo ile görüşmelerini sürdürüyordu. Göztepe, son detayları görüşmek üzere deneyimli golcüyü İzmir'e davet etmişti. 32 yaşındaki Arjantinli oyuncunun bu sabah saatlerinde İzmir'e geldiği öğrenildi. 

Yapılacak son görüşmeler sonrasında Franco Di Santo'nun kendisini sarı-kırmızılı renklere bağlayan imzayı atması bekleniyor.

Premier Lig ve Bundesliga'da da oynadı

Kariyerine Arjantin'de Godoy Cruz altyapısında başlayan Franco Di Santo; Audax İtaliano, Chelsea, Blackburn Roves, Wigan Athletic, Werder Bremen, Schalke 04, Rayo Vallecano, Atletico Mineiro ve San Lorenzo formaları giydi. 32 yaşındaki golcü, 3 kez de Arjantin Milli Takımı'nın formasını terletti.

Franco Di Santo, kariyeri boyunca 360 resmi maç oynarken, söz konusu maçlarda 65 gol, 25 asistlik performans sergiledi.

Sıradaki hedef Didier Moreno

Ara transferde şimdiye kadar tamamen yabancı takviyesine yönelip, kaleci Kenan Piric, orta saha Oussama Tannane ve sol bek Francois Moubandje'yi resmen kadrosuna dahil eden Göztepe, Kolombiyalı 30 yaşındaki orta saha oyuncusu Didier Moreno'yu da kadrosuna katmaya hazırlanıyor. 

Senin için hazırladığımız haberler