Chico: Birkaç puan daha alabilirdik

10.01.2019 - 17:19 | Son Güncellenme: 10.01.2019 - 17:19

Antalyaspor’un deneyimli savunma oyuncusu Chico Grando, Brezilya basınına açıklamalarda bulundu. Sezonun ilk yarısında iyi bir performans sergilediklerini söyleyen deneyimli futbolcu, daha da çok puan toplayabileceklerine dikkat çekti.

Antalyaspor’un deneyimli savunma oyuncusu Chico Grando, Brezilya basınına açıklamalarda bulundu. Sezonun ilk yarısında iyi bir performans sergilediklerini söyleyen deneyimli futbolcu, daha da çok puan toplayabileceklerine dikkat çekti.

Antalyaspor’un, Fenerbahçe ve Beşiktaş gibi güçlü kulüplerin üzerinde yer aldıklarına dikkat çeken 31 yaşındaki futbolcu, daha büyük başarılara imza atabileceklerini söyledi. Şu ana kadar iyi bir grafik çizdiklerine dikkat çeken Chico, “Birkaç puan daha alabilirdik. Liderin 8 puan gerisindeyiz ama bu fark daha az olabilirdi. Ancak buna üzülmemeliyiz. Daha çok çalışıyoruz ve hatalarımızı en aza indirmek istiyoruz” dedi.

Antalyaspor’un sağlam bir yapıya sahip olduğunu belirten Chico, “Fenerbahçe ve Beşiktaş’ın önündeyiz ama daha çoğunu istemeliyiz. İnanırsak başarırız, hayal etmek zorundayız” diye belirtti.

AJANSSPOR

Senin için hazırladığımız haberler