Chiellini’den Ronaldo’yu kızdıracak açıklama!

12.06.2020 - 08:31 | Son Güncellenme: 12.06.2020 - 08:31

Juventus’un tecrübeli futbolcusu Giorgio Chiellini takım arkadaşı Cristiano Ronaldo’ya çok saygısının olduğunu fakat kendisinin Zlatan Ibrahimovic hayranı olduğunu belirtti.

Juventus'un deneyimli kaptanı Giorgio Chiellini, takım arkadaşı Ronaldo'nun mükemmel bir futbolcu olmasına karşın forvet oyuncusu olarak Zlatan Ibrahimovic hayranı olduğunu söyledi.

Chiellini yaptığı açıklamada Zlatan Ibrahimovic ile hem rakip hem de aynı kulüpte beraber oynadığı zamandan bahsederek kendisini iyi hale getirmesinde İsveçli golcünün yardımı olduğunu belirtti.

Chiellini konuşmasında, "Ronaldo birçok gol attı, bunu herkes biliyor ona büyük saygım var. Ancak ben bir Zlatan Ibrahimovic hayranıyım. Zlatan'la önce takım arkadaşıydık. Ben o zaman çok gençtim ve her zaman çalışırken ona karşı oynamak isterdim. Onu sahanın her yerinde izledim. Bunu hem kendimi ispatlamak için hem de hocanın gözüne girmek için yaptım" ifadelerini kullandı.

Ibrahimovic ile birebir oynamanın büyük bir saygı kazanmak anlamına geldiğini belirten Chiellini, "Kendimi ondan asla geri tutmadım. Onunla sahada girdiğim her ikili mücadeleden sonra daha güçlü çıktı ve kendime güvenimi artırdım. Hem birlikte oynarken hem de karşılıklı olarak Zlatan'ı takip ettim. Ben bir Zlatan hayranıyım" şeklinde konuştu.

Uzun süreli sakatlığını coronavirüs süreci öncesinde geçiren 35 yaşındaki Giorgio Chiellini, 2005 senesinde Fiorentina'dan Juventus'a gitmiş ve siyah- beyazlı formayı 500'den fazla kez giymeyi başardı.

Senin için hazırladığımız haberler