CHZ (Chiliz) coin uçuşa geçti! 1 CHZ kaç TL? CHZ coin nedir, ne demek?

09.03.2021 - 18:01 | Son Güncellenme: 09.03.2021 - 18:03

Kripto para dünyasındaki değişim bitmek bilmiyor. Önce Dogecoin, akabinde CHZ coin tutulamıyor. Paris Saint Germain, West Ham United ve Galatasaray gibi ekiplerle anlaşmaya varan CHZ (Chiliz) coin, kısa sürede binlerce kat değer kazandı. Önceki gün 1,3 TL ola CHZ, bir gün içinde rekor büyüme yaşadı. Peki, CHZ nedir? 1 CHZ kaç TL? Chiliz veya CHZ ne demek?

CHZ (Chiliz) coin uçuşa geçti! 1 CHZ kaç TL? CHZ coin nedir, ne demek?

Spor, eğlence dünyası ve diğer sektörlerde yaptığı atılımlarla adını duyuran Chiliz token veya diğer bir deyişle CHZ coin, sanal dünyada en hızlı gelişim gösteren dijital para haline geldi. 30 gün öncesinde 0,020 Dolar seviyelerinde gezinen CHZ’nin güncel değeri 0,30 Dolar’a yaklaşmak üzere. Paris Saint Germain, Galatasaray ve West Ham United gibi ekiplerle ortaklık kuran CHZ’nin sinema alanında da yatırımları bulunuyor. Peki, 1 CHZ kaç TL? CHZ coin nedir, ne demek?

1 CHZ kaç Türk Lirası?

Dogecoin’in 1 haftalık zaman diliminde yüzde 300’lük artış yaşamasından sonra aynı şey CHZ tokende meydana geldi. Sanat ve iş dünyasının yeni odağı haline gelen CHZ coin, 30 günde yüzde 300’den daha fazla büyüme yaşayarak, dijital para dünyasında rekor kırdı. 9 Mart 2021 itibariyle 1 CHZ 2,10 Türk Lirası’na eş değer. Yani, 1 CHZ 0,27 Dolar diyebiliriz.

Bir gün önce, 1,2 Türk Lirası değerinde kapanış yapan Chiliz (CHZ) bir gün içinde 1,2 TL’den 2,1 TL’ye yükseldi. 30 gün önce 0,020 Dolar olan CHZ, 1 ayda 0,27 Dolar’a yükseldi.

CHZ (Chiliz) coin nedir, ne demek?

Socios uygulamasının başlattığı bir dijital para birimi olan CHZ, an itibariyle Atletico Madrid, West Ham, Galatasaray ve Paris Saint Germain gibi ekiplerle anlaşmaya varmış durumda. Socios uygulamasında futbolcular, bir nevi dijital para karşılığında alınıp satıldığı için yeni nesil eSporcular adına gelir kapısı haline geldiği söylenebilir.

30 gün öncesinde 0,020 Dolar olan 1 CHZ’nin günlük değeri 0,27 Dolar’a dayandı. CHZ aracılığıyla futbolcular satılıyor, futbolcu kartlarından edilen gelirlerin bir kısmı, lisans anlaşması yapılan kulüplere veriliyor. Futbolcu satışından gelir elde eden oyuncular ise, bu gelirlerini CHZ coin aracılığıyla gerçek para haline getirebiliyor veya yatırımlarını CHZ’de tutuyor.

Senin için hazırladığımız haberler