Galatasaray Anadolu Efes'ten Buğrahan Tuncer'in Transferini Bitirmek Üzere

Burak Alaca
05.06.2023 - 17:31 | Son Güncellenme: 05.06.2023 - 23:22

Galatasaray Nef gelecek sezon yapılanması için düğmeye bastı. Sarı-Kırmızılılar, Anadolu Efes'in milli oyun kurucusu Buğrahan Tuncer'in transferinde sona yaklaştı.

Galatasaray Anadolu Efes'ten Buğrahan Tuncer'in Transferini Bitirmek Üzere

Burak ALACA-AJANSSPOR

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nde çeyrek final etabında Türk Telekom'a 2-1 elenerek veda eden Galatasaray Nef, yeni koç Zvezdan Mitrovic ile yeni sezona güçlü bir kadro ile girmek isteyen Sarı-Kırmızılılar transferde düğmeye bastı.

Milli oyun kurucu geliyor

Galatasaray Nef, Anadolu Efes forması giyen milli oyuncu Buğrahan Tuncer'i önümüzdeki sezon için kadrosuna katabilir. Oyuncunun Anadolu Efes'ten ayrılabilmesi durumunda yeni adresi Sarı-Kırmızılılar olacak.

Yeni koçun onayı bekleniyor

Buğrahan Tuncer'in transferinde Anadolu Efes'in yeni koçunun kararı belirleyici olacak. Takımın başına geçmesi beklenen Türk Telekom koçu Erdem Can'ın oyuncunun ayrılığına onay vermesi durumunda 30 yaşındaki oyuncu Galatasaray'a transfer olacak.

İlgini Çekebilir
Efes'li yıldızlara EuroLeague ekiplerinden kanca!
Habere Git

Sözleşmesi seneye dönüyor

2018-2019 sezonundan bu yana Anadolu Efes'in formasını terleten Buğrahan Tuncer'in sözleşmesi geçtiğimiz yıl 2024'e kadar uzatılmıştı. 

Büyük kupaları kazandı

Anadolu Efes forması ile 5 sezonunu geçiren Buğrahan Tuncer burada; 2 defa EuroLeague, 2 defa Basketbol Süper Ligi, Türkiye Kupası ve Cumhurbaşkanlığı Kupası zaferleri yaşadı.

Son anda kaçan Fransa maçında kahraman oldu

Burağan Tuncer, 12 Dev Adam'ın FIBA 2022 Avrupa Şampiyonası'nın son 16 tutunda oynadığı ve son anlarda mağlup olduğu Fransa maçında Buğrahan Tuncer 6 üçlükle 22 sayı atarak akıllara kazınan bir performans sergilemişti.

İlgini Çekebilir
Zvezdan Mitrovic resmen Galatasaray Nef’te!
Habere Git

Şampiyonluk paylaşımı geldi

Başarılı oyuncu Instagram hikayesinde, Galatasaray'ın Süper Lig'de ilan ettiği şampiyonluğu kutladı. Buğrahan Tuncer'in bu hareketi dikkat çekti.

Senin için hazırladığımız haberler