(ÖZET) Galatasaray - Pardubice Maç Sonucu: 0-0

19.07.2022 - 20:10 | Son Güncellenme: 20.07.2022 - 00:52

Süper Lig ekibi Galatasaray, Avusturya kampının son gününde Pardubice takımıyla hazırlık maçı yaptı. İşte Galatasaray'ın maçının özeti ve golleri...

(ÖZET) Galatasaray - Pardubice Maç Sonucu: 0-0

AJANSSPOR HABER

Yeni teknik direktör Okan Buruk ile Avusturya kampını tamamlayan Galatasaray, kampın son gününde Pardubice ekibiyle hazırlık maçında karşı karşıya geldi. Sarı-Kırmızılılar karşılaşmadan 0-0'lık beraberlikle ayrıldı. İşte detaylar...

Maç beraber bitti

Galatasaray, Avusturya kampının son maçında Pardubice FC ile 0-0 berabere kaldı. Cimbom, ilk 11 de çıkardığı isimleri ikinci yarı da değiştirerek karşılaşmayı kaleci Okan Kocuk hariç farklı 10 oyuncu ile bitirdi. 

Genç oyuncu sakatlandı

Galatasaray Futbol Takım, Avusturya kampındaki son hazırlık maçında Pardubice ile Thermen Stadı'nda karşı karşıya geldi. Karşılaşmanın 5. dakikasında havaya yükselen ve dengesiz düşüş yaşayan Galatasaray'dan Emin Bayram, sakatlık geçirerek oyundan ayrıldı. Bayram'ın yerine ise Metehan Baltacı oyuna girdi.

4 maç tek galibiyet

Sarı-Kırmızılılar, Avusturya kampında 4 karşılaşmada mücadele etti. İlk maçta Strum Graz'a 2-1 yenilen Galatasaray, ikinci maçtada Mol Vidi'ye 1-0'lık skorla mağlup oldu. Üçüncü maçında Sigma Olomouc'u ise 2-0'lık skorla yenmeyi başardı. Cimbom, kampın son hazırlık maçında ise Pardubice FC ile karşılaştı.

En ciddi hazırlık maçında İtalyan rakip olacak

Galatasaray ile Salernitana arasındaki hazırlık maçı, 27 Temmuz 2022 Çarşamba günü oynanacak. Inssbruck'da, Tivoli Stadyumu'nda oynanacak olan mücadele, TSİ ile 20.30'da başlayacak. Zorlu müsabaka, Smart Spor HD, Spor Smart kanallarından şifreli olarak ekrana gelecek.

Smart Spor HD, D Smart 77 numaralı kanallar ile Türksat uydusu ve internet üzerinden şifreli olarak izlenebilmektedir.

Senin için hazırladığımız haberler