Cimbom, Kadıköy'e lider gitmek istiyor! İşte Galatasaray-Gaziantep FK muhtemel 11'i

17.09.2024 - 10:16 | Son Güncellenme: 17.09.2024 - 10:29

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray, Fenerbahçe derbisi öncesi erteleme maçında Gaziantep FK’yı ağırlıyor. İşte Galatasaray-Gaziantep FK maçının muhtemel 11'i

Cimbom, Kadıköy'e lider gitmek istiyor! İşte Galatasaray-Gaziantep FK muhtemel 11'i

AJANSSPOR - HABER

Süper Lig’de 3. hafta erteleme maçında Galatasaray, Gaziantep FK’yı konuk ediyor. Galatasaray 5'te 5 yaparsa, Fenerbahçe derbisine lider olarak çıkacak.

Selçuk İnan, Cimbom'a karşı

İki takım daha önce 10 kez karşılaştı, Aslan 8, kırmızı-siyahlılar 1 kez kazandı. Gaziantep’i çalıştıran Selçuk İnan, kaptanlığını yaptığı Galatasaray’a ikinci kez rakip olacak. İnan, Kasımpaşa ile Cimbom’a kaybetmişti.

Galatasaray'ın Gaziantep FK maçı öncesi eksikleri

Galatasaray'da Icardi ve Ziyech, sakatlıkları; Sallai, Osimhen ve Jakobs da statü gereği forma giyemeyecek. Gaziantep’te de statü gereği Lungoyi, Okereke, Halil Dervişoğlu ve Badou Ndiaye oynayamayacak.

Gaziantep’te Okereke yok

Konuk ekipte erteleme maçından sonra transfer olan isimler statü gereği forma giyemeyecek. Galatasaray’dan kiralanan Halil Dervişoğlu’nun yanı sıra Okereke, Ndiaye ve Lungoyi, bugünkü mücadelenin kadrosunda yer almayacak. Gaziantep Teknik Direktörü Selçuk İnan, ligdeki son Sivas deplasmanında kanatlarda Okereke ve Lungoyi’yi ilk 11’de oynatmıştı.

Galatasaray-Gaziantep FK'nın muhtemel 11'leri

  • Galatasaray: Muslera, Kaan Ayhan, Sanchez, Abdülkerim, Jelert, Torreira, Sara, Mertens, Barış Alper, Yunus, Batshuayi.
  • Gaziantep FK: Dioudis, Emre, Saborit, M'Bakata, Mandouki, Maxim, Ogün, Mirza, Kodro, Sorescu.

Osimhen tribünde olacak

Maçta yokluğu en çok aranacak isim hiç şüphesiz, 100 milyon Euro’luk golcü Victor Osimhen olacak. Nijeryalı yıldız, Gaziantep karşılaşmasını tribünden takip edecek. Taraftarların 26 yaşındaki santrfora yine büyük ilgi göstermesi bekleniyor. Aynı şekilde Roland Sallai ve Ismail Jakobs da ertelenen Gaziantep maçından sonra transfer edildikleri için kadroda yer almayacak. Bu iki oyuncunun da Osimhen’le birlikte tribünde takım arkadaşlarını yalnız bırakmayacağı bildirildi.

Galatasaray-Gaziantep FK maçının saati ve kanalı

Bu akşam Rams Park'ta oynanacak ve saat 20:00'de başlayacak Galatasaray-Gaziantep FK maçı beIN Sports 1'den naklen yayınlanacak.

İşte Galatasaray - Gaziantep FK maçının hakemi

Galatasaray ile Gaziantep FK arasında oynanacak maçı hakem Cihan Aydın yönetecek. Aydın'ın yardımcılıklarını Samet Çiçek ve Suat Güz yapacak. Müsabakanın 4. hakemi ise Oğuzhan Çakır olacak.

Senin için hazırladığımız haberler