Galatasaray, Konyaspor ile Deplasmanda Karşılaşıyor! Muhtemel 11'ler...

Akın Ungan
17.03.2023 - 09:30 | Son Güncellenme: 17.03.2023 - 12:22

Süper Lig'de Konyaspor ile Galatasaray karşılaşıyor. En uzun galibiyet serisine sahip Cimbom, rekoru geliştirmek istiyor. İşte muhtemel 11'ler ve tüm detaylar...

Galatasaray, Konyaspor ile Deplasmanda Karşılaşıyor! Muhtemel 11'ler...

AJANSSPOR HABER

Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında Konyaspor ile Galatasaray karşı karşıya geliyor. Süper Lig'in en uzun galibiyet serisine sahip olan Sarı-Kırmızılılar, Konya deplasmanında da kazanarak, bu seriyi devam ettirmeyi planlıyor.

Konyaspor - Galatasaray maçının tarih ve saat bilgisi

Konyaspor ile Galatasaray arasında oynanacak Süper Lig maçı 17 Mart Cuma günü (bugün), saat 20.00'de başlayacak. Karşılaşma, Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu'nda oynanacak.

Konyaspor - Galatasaray maçının canlı yayın bilgisi

Konyaspor - Galatasaray maçı beIN SPORTS 1 kanalından canlı olarak yayınlanacak. Ayrıca mücadeleyi AJANSSPOR MAÇ MERKEZİ'nden canlı olarak takip edebilirsiniz.

İlgini Çekebilir
Selçuk İnan'dan Galatasaray itirafı! "Zamanı geldiğinde..."
Habere Git

Konyaspor - Galatasaray maçının hakemi

TFF tarafından yapılan açıklamaya göre Konyaspor ile Galatasaray arasındaki zorlu maçın hakemi Zorbay Küçük oldu. Küçük'ün yardımcılıklarını Ali Saygın Ögel ve Furkan Ürün üstlenecek. Dördüncü hakem ise Cihan Aydın olacak.

Öte yandan maçın VAR ve AVAR hakemleri açıklandı. VAR'a Serkan Tokat atandı. AVAR'da ise Alper Çetin ve Ekrem Kan görev yapacak.

Eksikler

Konyaspor'da sakatlığı devam eden Michalak, Galatasaray'a karşı forma giyemeyecek. Cimbom'da ise sakatlığı süren Dries Mertens ve Fredrik Midtsjö ile sarı kart cezalısı Victor Nelsson kadroda yer alamayacak. Sarı-Kırmızılılar'da bu isimlerin yanı sıra Mathias Ross, Yusuf Demir ve Emre Taşdemir maç kadrosuna dahil edilmedi.

Süper Lig'in en uzun galibiyet serisi

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasında konuk ettiği Kasımpaşa'yı yeni transfer Nicolo Zaniolo'nun golüyle 1-0 yenerek, galibiyet serisini 14 maça çıkardı. Böylece Sarı-Kırmızılılar, ligde üst üste en fazla maç kazanma rekorunun yeni sahibi oldu.

İlgini Çekebilir
Galatasaray divanında 14 Mayıs göndermesi
Habere Git

Son puan kaybı 11. haftada Alanyaspor'a

Ligde son puan kaybını 11. haftada sahasında Corendon Alanyaspor'a karşı 2-2'lik beraberlikle yaşayan Galatasaray, sonrasındaki 14 maçta puan kaybetmedi.

Sarı-kırmızılılar, ligin 12. haftasındaki VavaCars Fatih Karagümrük (2-0) maçıyla başlayan süreçte sırasıyla Beşiktaş (2-1), Medipol Başakşehir (7-0), İstanbulspor (2-1), Demir Grup Sivasspor (2-1), MKE Ankaragücü (2-1), Fenerbahçe (3-0), Atakaş Hatayspor (4-0), Fraport TAV Antalyaspor (2-1), Bitexen Giresunspor (4-0), HangiKredi Ümraniyespor (3-2), Trabzonspor (2-1), Gaziantep FK (3-0/Hükmen) ve Kasımpaşa (1-0) maçlarından galibiyetle ayrıldı.

Galatasaray ile Konyaspor 44. randevuda

Galatasaray ile Konyaspor, Spor Toto Süper Lig'de yarın 44. kez karşı karşıya gelecek. İki takım arasında geride kalan 43 maçta sarı-kırmızılılar 31, yeşil-beyazlılar 4 galibiyet aldı, taraflar 8 müsabakada ise eşitliği bozamadı.

İlgini Çekebilir
Divan üyesi açıkladı! Galatasaray'dan transfere servet
Habere Git

Muhtemel 11'ler

  • Konyaspor: Sehic, Ahmet, Adil, Calvo, Guilherme, Soner, Andreas, Mahir, Pozuelo, Marlos, Muhammet
  • Galatasaray: Muslera, Boey, Kaan, Abdülkerim, Adekugbe, Torreira, Berkan, Oliveira, Rashica, Kerem, Icardi
Senin için hazırladığımız haberler