Cimbom'da gözler önce sahada sonra Terim'de

Eren Tuncay
17.04.2021 - 11:05 | Son Güncellenme: 17.04.2021 - 13:45

Spor Toto Süper Lig'in 35. haftasında Göztepe ile Galatasaray karşı karşıya gelecek. Taraftarlar 'Göztepe - Galatasaray muhtemel 11'ler, sakat ve cezalılar' aramalarını sıklaştırdı. İşte detaylar...

Cimbom'da gözler önce sahada sonra Terim'de

Burhan Can TERZİ - AJANSSPOR

Gergin bir hafta geçiren Galatasaray, bugün Süper Lig'de Göztepe'nin konuğu olacak. Galatasaray, bu akşam Göztepe'yi yenerek Beşiktaş'ın puan kaybı sonrası yarışa yeniden güçlü şekilde ortak olmak istiyor. Diğer yandan maç sonunda Fatih Terim'in Başkan Mustafa Cengiz'in hafta içinde ortalığı kasıp kavuran eleştirilerine yanıt verip vermeyeceği de büyük merak konusu.

Mustafa Cengiz hafta içinde yaptığı açıklamalarında önce, "Futbolcular haysiyet ve şereflerini hatırlamalı" derken, sonrasında basında "Ryan Donk'un seks partilerinden bıktık. İşin eğlencesindeler" dediği yer almıştı.

Göztepe eksikler

Sakat: Yok
Cezalı: Yok

Galatasaray eksikler

Sakat: Onyekuru, Yedlin, Mostafa Mohamed, Falcao
Cezalı: Donk ve Babel

Muhtemel 11'ler

Göztepe: İrfan Can, Gassama, Burekovic, Atınç, Berkan, Soner, Obinna, Diabate, Halil, Tripic, Jahovic.

Galatasaray: Muslera , Etebo (Şener), Luyindama, Marcao, Saracchi, Taylan, Feghouli, Emre Kılınç, Gedson, Kerem, Halil.

Göztepe - Galatasaray maçının hakemi kim?

Göztepe - Galatasaray maçının hakemi Fırat Aydınus olacak. Aydınus'un yardımcılıklarını Aleks Taşçıoğlu ve Erdem Bayık yapacak.

VAR: Abdulkadir Bitigen
AVAR: 
Alper Barış Saka

Göztepe - Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta?

35. haftada Süper Lig'de karşılaşacak olan Göztepe ve Galatasaray, 17 Nisan Cumartesi günü saat 19:00'da karşı karşıya gelecek.

Terim takıma güveniyor

Galatasaray'da Falcao, Mostafa Mohamed, Babel, Donk gibi önemli eksiklikler bulunurken teknik direktör Fatih Terim, Göztepe deplasmanındaki mevcut kadroya güveniyor. Hafta içi taktik idmanlarda zorlu maçın provasını pek çok defa yapan sarı-kırmızılılarda gol umudu Halil Dervişoğlu olacak. Kaptan Arda, Muslera ve Feghouli gibi isimler genç isimlerin şampiyonluk inancını diri tutmaya çalışırken takımın havası hafta başına göre daha iyi.

Senin için hazırladığımız haberler