"Çok çalıştık ve emeğimizin karşılığın aldık"

12.04.2015 - 21:28 | Son Güncellenme: 12.04.2015 - 21:28

Voleybol Bayanlar Süper Kupa Dörtlü Final'inde, final maçının en değerli oyuncusu Fenerbahçe Grundig'den Yeon Koung Kim seçildi.

TVF Başkent Salonu'ndaki final karşılaşmasında VakıfBank'ı 3-2 mağlup ederek, kupayı 2. kez kazanan Fenerbahçe Grundig'e, kupa ve madalyaları maçın ardından düzenlenen törenle verildi.

Takımların takdim edilmesinden önce, maçı izleyen basın mensuplarının oylarıyla seçilen en değerli oyuncu (MVP) ödülü takdim edildi. Sarı-lacivertli ekibin Güney Koreli sporcusu Yeon Koung Kim, maçın en değerli oyuncusu seçildi ve ödülünü Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Başkan Vekili Akif Üstündağ'dan aldı.

Fenerbahçe Grundig'e kupa ve madalyarını, TVF Başkan Vekili Alper Sedat Aslandaş ile Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Çakmak takdim etti. VakıfBank'a ise ikincilik kupası ve madalyalarını, TVF Yönetim Kurulu Üyeleri Bahar Mert Üçoklar ile Hasan Burak Sertcan verdi. 

- Abbondanza: "Bu kupa bizim için çok önemliydi"
Fenerbahçe Grundig'in İtalyan antrenörü Marcello Abbondanza, maçın ardından yaptığı açıklamada çok mutlu olduğunu söyledi.

Bu kupanın kendileri için çok önemli olduğunu dile getiren Abbondanza, "Gerçekten çok çalıştık ve emeğimizin karşılığın aldık. Oyuncularım bugün müthiş bir mücadele örneği sergilediler. Hepsiyle ayrı ayrı gurur duyuyorum" dedi.

 Maçın çok güzel bir atmosferde oynandığını dile getiren Abbondanza, "Bizi hiçbir zaman yalnız bırakmayan taraftarımıza da bir kez daha teşekkür ediyorum. Bu galibiyette onların desteklerinin çok katkısı var. Kupayı onlara armağan ediyorum" ifadelerini kullandı.

Sarı-lacivertli oyuncu Eda Erdem Dündar ise galibiyeti hep son anda kaçırdıklarını ancak bu kez başardıklarını belirterek, "Çok çekişmeli bir maç oldu. Kupayı aldığımız için çok mutluyuz. Tüm ekibimize teşekkür ediyorum" diye konuştu. 

Senin için hazırladığımız haberler