Collins: “Vince gibi birinin varlığı çok kıymetliydi”

09.10.2020 - 21:01 | Son Güncellenme: 09.10.2020 - 21:37

Atlanta Hawks’ın genç yıldızlarından John Collins, Vince Carter için, “Varlığı, Trae Young ve benim açımdan nasıl büyük oyuncu olunacağını görmemizi sağladığı için de çok kıymetliydi.” ifadelerini kullandı.

Collins: “Vince gibi birinin varlığı çok kıymetliydi”

NBA’de Atlanta Hawks forması giyen John Collins, S Sport özel röportajında Deniz Aksoy’un sorularını yanıtladı.

DELİRMEMEYE ÇALIŞTIM

John Collins, Hawks’ın pandemi sürecinde, Orlando Bubble’a dahil edilmemesi sonrasında neler yaptığı ile ilgili, “Formumu korumaya, gerilememeye çalıştım. Bolca video oynadım. Delirmemeye çalıştım. Ailemi gördüm. Epey yoğundu yani.” dedi.

 

ŞÖHRETLER MÜZESİ’NE (HALL OF FAME) GİRMEK İSTİYORUM

Kariyerindeki en büyük hedefinin Şöhretler Müzesi’ne girmek olduğunu söyleyen Collins, “Kariyerimin ortalama olmasını istemiyorum. Kariyerim bittiğinde bir şampiyonluk, yirmi şampiyonluk ya da sıfır şampiyonluk görmüş olsam da, Şöhretler Müzesi’ne girmek istiyorum.” açıklamalarında bulundu.

ÇOK YARDIMI DOKUNDU

Georgia ekibinde son 2 sezon NBA’in efsane ismi Vince Carter ile birlikte oynamanın müthiş bir his olduğunu söyleyen Collins, “Özellikle üç sayılık atışlar konusunda çok yardımı dokundu. Hepimize çok yardım etti. Ayrıca, Vince gibi birinin varlığı, özellikle de Trae (Young) ve benim açımdan nasıl büyük oyuncu olunacağını görmemizi sağladığı için de çok kıymetliydi.” ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler